Life

Leo de la Strehaia, între viață și moarte: “E în mare pericol”

Leo de la Strehaia trece prin momente cumplite. Afaceristul se zbate între viață și moarte, iar familia lui se roagă ca acesta să poată să își revină.
19.01.2023 | 16:45
Leo de la Strehaia intre viata si moarte E in mare pericol
Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Familia lui Leo de la Strehaia trăiește probabil una dintre cele mai dificile perioade de până acum.

Leo de la Strehaia nu și-a revenit după accidentul vascular

Celebrul afacerist se zbate între viață și poarte, iar sora acestuia se teme de ce este mai rău. Aceasta a dezvăluit într-un interviu acordat recent că starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia s-a înrăutățit.

ADVERTISEMENT

Tocmai din acest motiv, toți membrii familiei stau la poarta spitalului și se roagă ca acesta să supraviețuiască.

Amintim faptul că problemele pentru Leo de la Strehaia au apărut în închisoare. Acesta mai avea de executat trei luni de detenție, însă chiar înainte de Crăciun, a fost transportat la spital, fiind în stare gravă. 

ADVERTISEMENT

El a suferit atunci un atac vascular și nici acum nu și-a revenit complet.

De la Crăciun și până în prezent, adică de mai bine de trei săptămâni, afaceristul se află internat, iar familia refuză să plece de lângă spital.

Într-un interviu acordat pentru spynews.ro, sora lui Leo de la Strehaia a dezvăluit că fratele său nu se poate ridica din pat deloc. De asemenea, acesta are și probleme la inimă și trebuie să stea cât se poate de liniștit.

ADVERTISEMENT

Familia lui Leo de la Strehaia spune că afaceristul e în mare pericol

Oricum ar fi, viața lui este în mare pericol a sus aceasta.

”Nu s-a ridicat deloc din pat până acum, nu are voie să facă efort. Este internat în spital, în București, l-au adus la urgență. În orice moment e în mare pericol.

El are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral”, a povestit sora afaceristului, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta a mai adăugat că atât ea cât și restul familiei se tem în fiecare zi să nu primească o veste proastă. Toți stau la spital, se roagă, iar deși au dreptul la doar o vizită pe zi, așteaptă nerăbdători acel moment.

Sora lui Leo de la Strehaia a mai precizat că afaceristul ar mai avea nevoie de o operație, însă până atunci și medicii se roagă pentru el.

”Ne e frică, în fiecare zi, poate să facă ceva, dar Dumnezeu l-a ajutat, avem încredere în Dumnezeu. E și mama aici, tot neamul nostru, stăm pe la poartă, pe la spital, pe aici, ne rugăm…

Avem dreptul la o vizită pe zi. E la regim… Mai are nevoie de o operație, și domnul doctor se roagă la Dumnezeu…”, a mai declarat aceasta, pentru spynews.ro.

Amintim că și mama lui Leo de la Strehaia povestea în urmă cu câteva săptămâni că fiul său nu și-a revenit după operația la care a fost supus, fiind extrem de îngrijorată de ce ar putea urma. 

ADVERTISEMENT