Life

Leo de la Strehaia, petrecere cu lăutari în plină pandemie! I-a fost alături și Roxana Marinescu, prima vedetă diagnosticată cu COVID-19

14.05.2020 | 14:47
Leo de la Strehaia petrecere cu lautari in plina pandemie Ia fost alaturi si Roxana Marinescu prima vedeta diagnosticata cu COVID19
ADVERTISEMENT

Leo de la Strehaia nu a mai avut răbdare până pe 15 mai, când expiră oficial decretul de prelungire a stării de urgență și a încins o petrecere de pomină cu lăutari, sfidând astfel toate măsurile de distanțare socială. Și cum de la o astfel de petrecere nu putea lipsi o prezență feminină pe măsură, alături i-a fost Roxana Marinescu, bruneta focoasă diagnosticată recent cu… coronavirus.

Leo de la Strehaia, filmat în timp ce chefuia cu lăutari

Nu a mai durat mult și imaginile au ajuns în mediul online, stârnind reacții dintre cele mai diverse. În timp ce unii îi „țineau partea” și își manifestau dorința de a lua parte la rândul lor la un astfel de chef, alții îl criticau pentru faptul că a ignorat cu bună știință prevederile legale.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, „Prințul Țiganilor”, așa cum s-a autoproclamat interlopul în emisiunile de tip tabloid la care lua parte, zâmbea satisfăcut, privind cum invitata sa specială se dezlănțuie pe acordurile melodiilor interpretate de lăutari. Fostul fotomodel a venit la petrecere alături de soțul său, medicul estetician Victor Schwartz, iar cei doi s-au distrat pe cinste, dând dedicații pe bandă rulantă.

Roxana Marinescu, acuzată că a mințit în legătură cu diagnosticul de coronavirus. Cum se apără bruneta

Chiar dacă a anunțat pe rețelele de socializare că se numără printre persoanele infectate cu coronavirus, gurile rele nu i-au dat crezare, acuzând-o că profită de vremurile tulburi pe care le trăim pentru a-și face imagine. Roxana Marinescu le-a răspuns, însă, cu vârf și îndesat, arătându-le actele doveditoare.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că unii oameni nu cred că această experiență a mea este adevărată, eu vă doresc ca niciodată să nu treceți prin asemenea clipe! Nu te poți juca cu sănătatea și să faci glume după bunul plac …și pentru ce?? Nu mi-am dorit să mai apar public de foarte mulți ani(cred că am 4 ani jumate), iar dacă mi-aș fi dorit asta cu siguranță aș fi făcut-o deoarece am intrat în altă etapă a vieții.

Am familie,copil și mi-am schimbat chiar profesia(sunt antrenoare de fitness pentru cei care nu știu)! Dacă unele persoane nu cred că există acest virus oare cum ar putea să creadă că eu am avut coronavirus?

ADVERTISEMENT

Ce poți să ceri unor oameni care nu au avut posibilitatea să vadă ce se întâmplă cu adevărat în spitale???Nu vreau să mă justific dar mă doare răutatea unora atunci când omul este la necaz,în loc să fim mai buni și mai îngăduitori cu aproapele nostru ce facem???

Poate dacă aș fi murit atunci oamenii ar fi zis”săracă,..a murit de coronavirus”!! Va doresc să fiți sănătoși și să dați dovadă de bunătate și credință,,,treziți-vă acum și încercați să fiți mai buni!!

ADVERTISEMENT

Am călătorit în perioada 16-20 martie în Grecia, cu soțul și cel mic. În momentul în care ne-am întors am stat destul de izolați. Am ieșit doar pentru strictul necesar, la cumpărături.

Dar, era totul steril la noi în casă, având în vedere că soțul meu este medic. Nu s-a pus problema de așa ceva. Pe 3 aprilie, am început să simt o stare de oboseală acută, după care am avut un atac de panică în timp ce făceam sport.

Am stat așa câteva zile, crezând că o să îmi treacă, iar pe data de 5 am chemat ambulanța. Mi-a fost frică de un atac de cord”, a povestit bruneta într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: