Fotbal intern

Leo Grozavu a răbufnit după victoria cu U Craiova: ”Mi se par niște inepții fără seamă”

05.05.2021 | 22:23
Leo Grozavu a rabufnit dupa victoria cu U Craiova Mi se par niste ineptii fara seama
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, a răbufnit după victoria cu U Craiova și a catalogat drept inepții discuțiile privind o prietenie în formația sa și CFR Cluj.

Covăsnenii le-a retezat visul la titlu oltenilor, învingându-i cu 2-0 și amenințându-le acum poziția a treia din clasament.

ADVERTISEMENT

Și patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a vorbit despre toate speculațiile privind o apropiere față de CFR Cluj în play-off, iar acesta vrea să pună punct tuturor zvonurilor cu o victorie în meci direct.

După succesul cu U Craiova, Leo Grozavu a răbufnit când a fost întrebat de CFR Cluj

Imediat după încheierea partidei câștigate cu U Craiova, antrenorul Leo Grozavu a răbufnit la adresa celor care consideră că Sepsi cedează punctele deliberat în partidele cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Noi ne dorim de fiecare dată să câștigăm. Speculațiile care se fac mi se par niște inepții fără seamă. Vorbim prea puțin despre fotbal. Suntem în 2021, cine credeți că și-ar mai permite să facă asemenea minuni? Eu nu pot să cred așa ceva, dar mă opresc aici, nu mai vreau să mai vorbesc”, a declarat Grozavu.

”Îmi doream să înscirem, pentru că au fost trei meciuri în care nu am reușit. Știam că întâlnim o echipă puternică, dar felicitările le merită băieții, pentru că au făcut o partidă fantastică. Am văzut foarte mult efort și atunci când faci efort, ești răsplătit”, a continuat antrenorul lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

Grozavu nu e deranjat de controalele anti-doping

”Nu cred că lucrăm mai mult decât alții. Fazele fixe fac parte din metodica noastră. Avem jucători care au talie bună, contează mult și execuția. Atunci când marchezi, înseamnă că ai și jucători pentru asta”, a mai spus Leo Grozavu.

În încheiere, tehnicianul lui Sepsiu a vorbit și despre controalele anti-doping care se fac la finalul partidelor din play-off-ul Ligii 1: ”Nu e deloc ciudat. În țările civilizate e ceva normal. Nu ne deranjează controlul anti-doping, dimpotrivă, ne arată că suntem frumoși, veseli”.

ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi a vorbit despre transferul lui Cristi Bărbuț de la Craiova, însă anunță că nu se va opri doar la el, ci va mai aduce alți 5-6 jucători, dar aceștia trebuie să își dorească să evolueze pentru covăsneni. Un aspect important în viitoarele transferuri, îl constituie dorința jucătorilor de a semna pe mai mulți ani cu Sepsi, nu doar pe un sezon.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani : 1,55 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele! 

ADVERTISEMENT