Fotbal intern

Leo Grozavu, acuzații grave la adresa CCA după meciul cu Viitorul: ”Știau că urmează meciul cu Craiova. Colțescu e jalnic”

25.11.2019 | 23:21
Leo Grozavu acuzatii grave la adresa CCA dupa meciul cu Viitorul Stiau ca urmeaza meciul cu Craiova Coltescu e jalnic
ADVERTISEMENT

Viitorul lui Gică Hagi a revenit după doar o zi pe locul 2 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1. Echipa de la malul Mării Negre a învins Sepsi Sf. Gheorghe, scor 4-1, în urma unui meci în care oaspeții au evoluat timp de aproape o oră cu doi oameni mai puțin pe teren. Ghiță (4), Louis Munteanu (52), Rivaldinho (79) și Matei (86) au marcat pentru gazde, în timp ce Safranko a înscris pentru oaspeți (27). La finalul meciului de la Ovidiu, Leo Grozavu a lansat acuzații extrem de grave la adresa Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Leo Grozavu, acuzații grave la adresa CCA după meciul cu Viitorul: ”Știau că urmează meciul cu Craiova. Colțescu e jalnic”

Sebastian Colțescu a avut o nouă prestația controversată în campionat. Arbitrul din Craiova a eliminat doi jucători de la Sepsi Sfântu Gheorghe în prima repriză a meciului cu Viitorul, iar în ultimele minute a acordat un penalty inexistent pentru gazde. Tehnicianul oaspeților, Leo Grozavu, a explodat la finalul partidei și a adus acuzații extrem de dure la adresa Comisiei Centrale a Arbitrilor.

ADVERTISEMENT

”Mi-e și greu, nici nu știu cu ce să încep. Mi-e rușine de mine pentru că trebuie sa vorbesc de domnul Colțescu. Este al nu știu câtelea meci pe care îl strică. Și azi a avut o prestație jalnică. Atâta timp cât primele două faulturi au fost galbene. Eram avizați, le-am transmis jucătorilor. E dificil să joci împotriva unui asemena arbitru. Nu mai vorbesc de penalty. Nu mai vorbesc că la final, cu doi oameni în minus, dai prelungiri trei minute. Asta este.

Comisia Centrală a Arbitrilor știa că etapa viitoare jucăm contra Craiovei și ne-au trimis arbitru din Craiova. Nu știu dacă a fost coincidență sau prostie. E greu cu doi oameni în minus să faci ceva contra Viitorului. Ca atitudine, jucătorii și-au dorit. Nu avem încotro, sunt multe lucruri de pus la punct. Nu avem ce să facem. Cred că am reușit să reglăm unele lucruri după egalare. E greu cu doi oameni în minus. Era destul de dificil.” a spus Leo Grozavu.

ADVERTISEMENT

Răzvan Tincu, primul eliminat: ”Colțescu a stricat meciul”

Primul jucător al celor de la Sepsi trimis la vestiare, Răzvan Tincu, a fost extrem de afectat de prestația centralului Sebastian Colțescu și acuză o tentă a arbitrilor contra echipei sale în ultimele runde. ”Nu știu al câtelea meci îl strică domnul Colțescu. A reușit să strice un meci din care puteam obține mai mult. Primul galben mi-l asum, unul tactic, iar la al doilea pur și simplu am vrut să sar la cap. Din inerție bratele mi s-au desprins. Nici nu am vrut să lovesc adversarul.

De obicei nu avem treabă cu arbitrul, în special cu domnul Colțescu. În momentul în care am văzut că a dat fault, mă așteptam să dea roșu. Am mers la vestiare.Este foarte greu să joci împotriva arbitrului, cu FCSB o pun pe var, cu Gaz Metan Mediaș ne-o scoate din poartă. Deciziile eronate pot strica un meci. Iar la ultima fază de azi, nici vorbă de penalty.” a spus jucătorul celor de la Sepsi.

ADVERTISEMENT

În schimb, fotbalistul Viitorului, Rivaldinho, marcator al golului de 3-1, a spus, după meci, că Sebastian Colțescu nu a făcut decât să penalizeze agresivitatea celor de la Sepsi. ”Cei de la Sepsi au fost foarte agresivi în prima repriză, așa că arbitrul a fost corect când le-a dat roșiile”.

Tags: