Leo Grozavu, prezentat la Timişoara: “Sunt omul faptelor”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
06/02/2018, 16:05
Leo Grozavu, prezentat la Timişoara: “Sunt omul faptelor”

Leo Grozavu a oferit primele declaraţii din postura de antrenor principal la Timişoara: ”Am venit la un club de tradiţie, ştiu că e o mare responsabilitate, ştiu ce înseamnă Politehnica. Sunt omul faptelor. Timişoara merită mai mult decât doar să îţi propună să rămână în prima ligă. Voi fi un tip foarte deschis, transparent, situaţia nu e deloc roz, însă nu este nici atât de grea. Sunt convins că voi reuşi la Timişoara. Pentru mine nu a contat foarte mult situaţia financiară. Eu am o viaţă liniştită, pentru mine contează mai mult ce fac în viaţă decât satisfacţia materială imediată.

Ar fi culmea să spun că e meritul meu dacă voi câştiga următorul meci. Ne trebuie şansă şi o atitudine corectă a jucătorilor, dar va fi greu să fac ceva în trei zile. E un meci ca toate celelelalte. Întâlnim o echipă care este ca o fiară rănită (n.r. Iaşul i-a bătut cu 4-0) şi Voluntariul nu e un adversar cu care un meci să fie câştigat de dinainte. Îmi place să joc ofensiv, să avem o construcţie cu pase. Automat m-am gândit şi la alt sistem, dar nu-mi permit să fac experimente doar de dragul de a le face. Trebuie să fim realişti, e greu să aduci jucători în perioadă de iarnă, când un jucător bun costă mult. Când am văzut lotul echipei din această vară, credeam că vor face un campionat bun.

“Eu sunt dulăul de serviciu”

Am regretat gestul făcut. Face parte din trecut, ştiu că nu se poate şterge cu buretele. E păcat ca o carieră de atâţia ani să fie privită doar printr-un gest, nimeni nu ştie contextul în care a fost făcut. Ştiu că trebuie să fim atenţi la imagine şi îmi doresc să nu se mai repete acest gest negativ. Să ştiţi că eu sunt dulăul de serviciu. Nu accept să nu vină lumea la treabă. Motivele sunt obiective, este bolnav”, a spus Leo Grozavu la prezentare.

Următorul meci pentru ACS Politehnica Timişoara din Liga 1 Betano este acasă, cu FC Voluntari, programat vineri.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Gazdele, aproape de gol

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.