Fotbal intern

Leo Grozavu, declarații surprinzătoare după remiza din ”Ștefan cel Mare”: ”Dinamo trăiește prin suporteri”

13.02.2021 | 23:40
Leo Grozavu declaratii surprinzatoare dupa remiza din Stefan cel Mare Dinamo traieste prin suporteri
ADVERTISEMENT

Antrenorul celor de la Sepsi, Leo Grozavu, a avut declarații surpinzătoare la finalul partidei cu Dinamo. Acesta consideră că Dinamo este ținută în viață de suporterii extraordinari, care au reușit și pentru această partidă să vândă toate bilete virtuale scoase la vânzare.

Dinamo a remizat, scor 0-0, cu Sepsi, și rămâne pe locul 10 în campionat cu 26 de puncte acumulate în 23 de partide.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, trupa lui Leo Grozavu a ajuns la a 4-a remiză consecutivă, ocupând locul 4 cu 35 de puncte, poziție care asigură prezența în play-off.

Leo Grozavu, declarații surprinzătoare după remiza din ”Ștefan cel Mare”: ”Dinamo trăiește prin suporteri”

“Vreau să îmi felicit băieții. O echipă bună, am reușit să imaculăm tabela la goluri primite. Ne-am creat multe situații, starea terenului șî lipsa de inspirație. Sunt mulțumit de ce au arătat pe teren. Fiecare a încercat să dea maximum pe teren, am făcut o partidă de luptă, împotriva unei echipe cu jucători puternici.

ADVERTISEMENT

Ultimele 5 partide luasem 10 goluri. Câte echipe după 22 de jocuri au pierdut doar de 3 ori. Era greu să sperăm la mai mult cu atâția jucători bolnavi. Jucăm cu adversari care își doresc, azi am întânlit Dinamo, a fost un punct de plecare ce va urma. În momentual actual Dinamo trăiește datorită suporterilor, e adevărat că și jucătorii au caracter. Toți care au ceva în suflet pentru Dinamo suferă acum.

Ce să vă spun de Tamaș Nandor ..? N-am vorbit cu el. Eu sunt omul care spune, multe se scriu dar puține adevărate. N-a fost nici o acțiune a naționalei să nu se prezinte. Sunt convins că va reprezenta cu mândrie tricolorul”, a declarat Leo Grozavu la Digisport.

ADVERTISEMENT

Tamaș Nandor, nehotărât pentru ce națională va evolua

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani de la Sepsi, Tamaș Nandor, nu s-a hotărât pentru ce națională va evolua și a declarat că așteaptă mai întâi să vadă de la cine va primi prima convocare: “Știam că va fi o partidă grea. N-am pierdut e un punct important pentru noi.

Am avut o ocazie mare, păcat că n-am putut să marchez. 0-0 este un scor corect. E o perioadă grea, cu mulți jucători infectați cu COVID-19. Sperăm că o să vină și victorii. Eu vreau să mă concentrez la fotbal și să îmi fac treaba pe teren.

ADVERTISEMENT

Dacă o să vină o convocare n-am să zic nu. M-am născut în România dar acasă vorbim limba maghiară. Am să iau o decizie când o să vină o convocare. Cei de la Academia Puskas mi-au transmis că preferă să joc la naționala Ungariei. O să aleg pe cine îmi trimite prima convocarea”, a declarat Tamaș Nandor.

ADVERTISEMENT