Fotbal intern

Leo Grozavu nu mai vine la Dinamo! Răsturnare de situaţie. Prunea e categoric: “Nu ne mai interesează”

Leo Grozavu nu mai vine la Dinamo Rasturnare de situatie Prunea e categoric Nu ne mai intereseaza

Dinamo are un start dezastruos de sezon şi conducătorii au decis să-l aducă pe Leo Grozavu pe postul de antrenor. După ce a suferit un infarct în timpul meciului cu U Craiova, Eugen Neagoe a fost înlocuit cu Sebastian Moga, secundul acestuia, însă “câinii” au ajuns pe locul 12 în clasament.


UPDATE, 11 august, ora 22:39/ Leo Grozavu nu va mai ajunge la Dinamo. Florin Prunea a declarat în această seară pentru GSP că tehnicianul nu este în vederile câinilor: „Varianta Leo Grozavu nu ne mai interesează. Nu a fost și nici nu va fi o variantă pentru Dinamo! Nu mă interesează cine îl impresariază, poate să fie reprezentat și de Moggi!”.


Leo Grozavu, noul antrenor al lui Dinamo, va sta pe bancă la meciul cu Chindia

Leo Grozavu este noul antrenor al lui Dinamo, conform digisport.ro, însă mutarea se putea face mult mai devreme. FANATIK a aflat că tehnicianul de 51 de ani va fi prezentat luni seară, astfel că va sta pe banca formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare la meciul cu Chindia Târgovişte.

Noul antrenor al lui Dinamo a îmbrăcat tricoul “câinilor” între 1992 şi 1998, bifând 105 meciuri pentru formaţia dinamovistă în prima ligă a României. De-a lungul carierei, Leo Grozavu le-a mai pregătit pe Universitatea Cluj, FC Botoșani, Gaz Metan Mediaş, Poli Timișoara sau Petrolul Ploiești. “Dacă eram antrenor, astăzi aș fi jucat altfel. Ca să îți propui să câștigi trebuie să abordezi mai agresiv jocul. Era clar că CFR va introduce mulți jucători noi, dar nu aveai de unde să știi cum va arăta exact. Era de așteptat însă că vor suferi la nivelul relațiilor de joc. Cred că era nevoie de mai mult curaj”, spunea Leo Grozavu după CFR Cluj – Dinamo 1-0.

Leo Grozavu este noul antrenor al lui Dinamo (sursă foto: sportpictures.eu)
Leo Grozavu este noul antrenor al lui Dinamo (sursă foto: sportpictures.eu)

A negociat cu Dinamo şi la finalul lunii iulie: “Nu am ajuns la niciun acord”

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, tehnicianul de 51 de ani a negociat cu oficialii clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare la finalul lunii iulie, înainte de meciul cu CFR Cluj, însă discuţiile nu au ajuns la un numitor comun.

“Am avut discuții cu cei de la Dinamo însă nu am ajuns la un numitor comun! Când ne-am despărțit am convenit că mai negociem și zilele următoare. Dar, acum nu am ajuns la niciun acord”, declara Leo Grozavu pentru FANATIK după primele negocieri cu Dinamo.

Tags: