ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Leo Grozavu, furios pe elevii săi: „N-am fost pe teren. Ne vom autosancţiona. Amendă!“

Autor: Andrei David | 04.04.2021 | 20:36
Leo Grozavu, furios pe elevii săi: „N-am fost pe teren. Ne vom autosancţiona. Amendă!“
Leo Grozavu, furios pe elevii săi: „N-am fost pe teren. Ne vom autosancţiona. Amendă!“ . FOTO: sportpictures.eu

UTA Arad – Sepsi Sf. Gheorghe s-a terminat 2-0, iar antrenorul oaspeţilor a fost extrem de nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi. Leo Grozavu a anunţat că vor urma amenzi la echipă atât pentru jucători, cât şi pentru staff.

ADVERTISEMENT

Leo Grozavu: „N-am fost pe teren“

La finalul partidei, Leo Grozavu a pus tunurile pe jucătorii săi, reprosându-le atitudinea. Antrenorul covăsnenilor crede că lipsa de implicare este cauzată de îndeplinirea obiectivului, accederea în play-off.

„Bună seara nu prea este. E un duș rece. Sunt momente când echipa nu reacționează, a fost o lipsă de atitudine. Ne considerăm deja în vacanță, asta nu e bine. Așa suntem noi.

Jucătorii care vin din străinătate iau foarte repede obiceiurile balcanice. E greu să remarc vreun jucător de la noi din echipă.

ADVERTISEMENT

Primele 25 de minute n-am fost în teren, după ce am primit golul am mai ieșit și noi. Parcă ne era frică să nu ne spargem. Va trebui să ne trezim rapid, nu vreau să fim doar participanți în play-off“, a tunat Leo Grozavu la interviul de la finalul partidei.

Leo Grozavu: „Ne vom autosancţiona“

Grozavu nu are de gând să lase nepedepsită prestaţia slabă a fotbaliştilor de la Sepsi şi a anunţat că vor urma amenzi. Atât pentru jucători, cât şi pentru staff.

„Ne vom autosancționa cu toții. E vorba despre amendă. Dacă ne place să luăm cât câștigăm, să și arătăm. Când te prezinți de maniera asta… Jucătorii au intrat fără dorință de a câștiga, nu se acceptă așa ceva la mine“, a spus Leo Grozavu.

ADVERTISEMENT

UTA a deschis scorul în minutul 23, prin Tomozei care a trimis în poarta lui Nicuzuly o centrare venită dintr-un corner de pe partea stângă. Shlyakov (80) a dublat avantajul gazdelor după o pătrundere în careu. Pe final de meci, portarul lui Sepsi a fost eliminat pentru un fault în postură de ultim apărător la 25 de metri de poartă.

Sepsi rămâne cu 44 de puncte pe locul al patrulea din Liga 1, în timp ce UTA ajunge la 36 de puncte şi se menţine pe 10. În ultima etapă a sezonului regular, Sepsi joacă acasă cu FCSB, iar arădenii merg la Giurgiu, pentru o partidă cu Astra.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!