Fotbal intern

Leo Grozavu, înainte de întîlnirea cu mentorul Hagi: “Am un mare respect pentru ce înseamnă el în fotbalul românesc”

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, speră ca partida de vineri, contra Viitorului, să fie la fel de spectaculoasă precum întîlnirile din trecut, cînd niciodată nu s-au marcat mai...
15.09.2016 | 17:48
Leo Grozavu inainte de intilnirea cu mentorul Hagi Am un mare respect pentru ce inseamna el in fotbalul romanesc
ADVERTISEMENT

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, speră ca partida de vineri, contra Viitorului, să fie la fel de spectaculoasă precum întîlnirile din trecut, cînd niciodată nu s-au marcat mai puţin de 4 goluri.

„Întâlnim o echipă care joacă fotbal, joacă de mult timp împreună o echipă omogenă, cu jucători foarte tineri şi în acelaşi timp foarte valoroşi, cu un antrenor care şi-a pus amprenta foarte mult pe această echipă. Vom încerca să ne apropiem victoria.

ADVERTISEMENT

Ultimele partide directe de la Botoşani s-au terminat cu rezultate de egalitate, dar au fost partide cu multe goluri. Aşa că mai mult ca sigur lumea care va veni la stadion va asista la un spectacol frumos. Să sperăm că la final rezultatul va fi în favoarea noastră”, a declarat Leo Grozavu.

„Mi-aş dori să nu luăm nici măcar un gol. Sînt convins că spectacolul nu va avea de suferit chiar dacă partida se va încheia cu puţine goluri pentru că sînt două echipe care încearcă să-şi impună filosofia, jocul, să joace pe atac. Echipa mai bine organizată, echipa mai inspirată va cîştiga”.

ADVERTISEMENT

Leo Grozavu a colaborat o perioadă scurtă de timp cu Gheorghe Hagi la Academia de la Constanţa, actualul antrenor al moldovenilor ţinînd să îi recunoască meritele “Regelui”.

„Am un respect deosebit pentru domnul Gică Hagi, pentru ceea ce a fost el ca mare jucător şi nu în ultimul rînd pentru ceea ce însemnă în momentul de faţă ca om de fotbal”, a mai adăugat Leo Grozavu.

ADVERTISEMENT

Partida dintre FC Botoşani şi Viitorul se va disputa vineri, pe stadionul Municipal, începînd cu ora 18.00, preţul biletelor fiind 20 de lei la tribune şi 10 lei la peluze.