Leo Grozavu a luat foc: “E greu să mai avem un fotbal competitiv!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
22/07/2016, 11:50
Leo Grozavu a luat foc: “E greu să mai avem un fotbal competitiv!”

Oficialii formaţiei FC Botoşani sînt nemulţumiţi de situaţia din Liga 1. Trupa antrenată de Leo Grozavu nu ştie dacă va juca împotriva Rapidului sau a celor de la ACS Poli Timişoara.

Leo Grozavu, antrenorul celor de la FC Botoşani, susţine că toată această situaţie îi afectează echipa şi crede că este inadmisibil ceea ce se întîmplă în acest moment în Liga 1.

“Nu poate fi plăcut. În nici un campionat din Europa nu se întîmplă ce se întîmplă la noi. Să înceapă campionatul şi să nu ştim cu cine jucăm, să înceapă campionatul şi o echipă să nu joace. S-a mai întîmplat şi în alţi ani, au început unii campionatul, au fost scoşi, au intrat alţii. Ne adaptăm la plaiurile mioritice. Astăzi este primul joc din campionat şi noi dimineaţa facem regula. Cum pot antrenorii să-şi pregătească jocurile, să-şi pregătească echipele atît timp cît nu cunosc aspectele foarte importante? Nu vreau să vorbesc prea mult. La ce s-a întîmplat pînă acum, suprizele pot apărea. Ieri la ora 12:00 ştiam că jucăm la Timişoara, seara am despachetat şi am rămas să ne mai odihnim. Eram foarte obosiţi, nici nu a început sezonul şi noi sîntem obosiţi.

Nu e prima oară, s-a mai întîmplat şi anul trecut, poate că a fost forţă majoră. Datorită evenimentului nefericit de la Dinamo, noi am stat vreo cinci zile în Bucureşti, pe cheltuiala clubului. Cine suportă toate astea? Şi aşa sînt mari probleme financiare. Lucrurile astea ar trebui luate în calcul iar Federaţia şi Liga ar trebui să aibă mult mai multă grijă de cluburi. În asemenea condiţii e greu să mai avem un fotbal competitiv. Şi aşa va fi un campionat special. La noi, un campionat se desfăşoară sub o anumită formă, anul următor sub altă formă. La noi totul e adaptabilitate din mers”, a spus Leo Grozavu.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×