Fotbal intern

Leo Grozavu, omul negru pentru Dinamo! Cum l-a umilit Ionuţ Negoiţă

24.10.2020 | 15:40
Leo Grozavu, omul negru pentru Dinamo! Cum l-a umilit Ionuţ Negoiţă
Antrenorul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, este omul negru pentru Dinamo în ultima perioadă. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, este omul negru pentru Dinamo București în ultima perioadă.

Tehnicianul, care a jucat în tricoul ”roș-alb” în perioada 1992-1998, nu a ajuns niciodată să-i antrenze pe ”câini”, deși în vara anului trecut a fost destul de aproape.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce Eugen Neagoe a suferit un infarct pe banca tehnică în partida cu Universitatea Craiova, în 21 iulie 2019, șefii clubului din Ștefan cel Mare s-au gândit să-l aducă la echipă pe Grozavu.

Omul negru pentru Dinamo este Leo Grozavu

Leo Grozavu, în vârstă de 53 de ani, ar fi fost dispus la acel moment să o preia pe Dinamo în anumite condiții, în ciuda situației extrem de tensionate, însă, așa cum FANATIK a anunțat, totul a picat deși cele două părți ajunseseră la un acord de principiu.

ADVERTISEMENT

”M-a sunat Florin Prunea și mi-a spus că-i pare rău. Ei s-au grăbit. Așa se fac lucrurile în România, pe repede înainte. O să le demonstrez cândva celor care n-au avut încredere în mine și care s-au luat doar după ce au auzit că nu este așa și că eu eram un antrenor profesionist care veneam să ajut Dinamo”, spunea la acea vreme tehnicianul.

Conform informaţiilor FANATIK, Leo Grozavu s-a prezentat la hotelul Rin la negocieri, s-a întâlnit cu patronul de atunci al ”câinilor”, Ionuț Negoiţă, şi a rămas ca patronul să îi dea un semn în câteva ore. Tehnicianul a fost cazat la un hotel din Otopeni, aproape de aeroport, acolo unde aştepta semnul patronului. Însă, acesta i-a dat cu flit şi după 5 ore în care a aşteptat un semn de la finanţator să înceapă treaba la Dinamo, Grozavu şi-a luat bilet şi s-a întors acasă.

Iar revanșa a venit la scurt timp după acel episod. Leo Grozavu a preluat-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, formație pe care o antrenează și acum, iar la 13 decembrie 2019 învingea în Ștefan cel Mare cu 2-1, printr-o dublă a elevețianului Goran Karanovic și le lua și ultima speranță de play-off dinamoviștilor.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, ambele formații au ajuns în play-out, iar la 21 iunie, după pauza cauzată de pandemie, Grozavu le-a mai administrat o lecție de fotbal ”câinilor”, și tot în Ștefan cel Mare. Sepsi a învins cu 3-1 deși a avut a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 38. Situația lui Dinamo la acel moment devenea critică, însă salvarea a venit de la FRF, care a ”înghețat” sezonul.

Sâmbătă seară, Dinamo se va întâlni încă o dată cu omul negru Leo Grozavu. De această dată, întâlnirea va avea loc la Sfântu Gheorghe și contează pentru etapa a opta a actualului seozn din Casa Pariurilor Liga 1. Însă, situația în tabăra ”câinilor” este din nou tensionată după ce tehnicianul Cosmin Contra, adus ca un Mesia de patronii spanioli, nu a produs revirimentul așteptat, iar fanii au început să ceară demisia antrenorului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri