Sport

Leo Grozavu şi-a reziliat contractul cu Sepsi! Anunţul oficial al clubului. Update exclusiv

Leo Grozavu a fost demis de Sepsi, după un început modest de sezon al covăsnenilor. Patronul Laszlo Diosegy a confirmat informaţia Fanatik, spunând că Robert Ilyes va conduce echipa.
01.10.2021 | 16:50
Leo Grozavu sia reziliat contractul cu Sepsi Anuntul oficial al clubului Update exclusiv
ADVERTISEMENT
01-10-2021
13:52

Leo Grozavu şi-a reziliat contractul cu Sepsi!

Leo Grozavu şi-a reziliat contractul cu Sepsi. Clubul a emis un comunicat în care confirmă despărţirea de antrenor, anunţată în exclusivitate de FANATIK: “Astăzi, 1 octombrie, clubul Sepsi OSK și antrenorul principal Leo Grozavu au reziliat contractul dintre cele două părți. Cu această ocazie, îi mulțumim pentru perioada petrecută alături de noi și îi urăm mult succes în continuare în carieră! Leo Grozavu a condus echipa noastră în 81 partide oficiale, înregistrând 29 victorii, 31 de remize şi 21 înfrângeri”. 

 

28-09-2021
16:21

Patronul Laszlo Diosegy confirmă FANATIK: "Robert Ilyeş va conduce echipa!"

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Diosegy, a scris pe pagina de Facebook că Leo Grozavu nu va mai fi antrenorul echipei, confirmând informaţia publicată de FANATIK: “Avem a doua decizie, deocamdată Róbert Ilyés va conduce echipa cu Lászlo Kulcsár! Să sperăm că va începe seria victoriilor!”, a scris patronul lui Sepsi. 

Unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga 1 este Leo Grozavu. Aflat din 2019 pe banca celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, tehnicianul a reușit să transforme echipa covăsneană într-una dintre cele mai puternice de pe prima scenă.

Sepsi, început slab de sezon! Pleacă Leo Grozavu?!

În sezonul trecut, Sepsi a reușit o performanță istorică reușind să se califice pentru prima dată în cupele europene. A fost eliminată în turul doi preliminar al Conference League de Spartak Trnava, însă ambițiile de performanță au rămas.

ADVERTISEMENT

Lucrurile nu mai stau la fel de bine la echipă ca și în sezoanele precedente, iar Sepsi are probleme mari în acest debut de sezon. După primele 10 etape, echipa are doar o victorie și a înregistrat șase remize, fiind abia pe locul 12 în clasament.

Oficialii echipei iau în calcul să schimbe antrenorul!

Din informațiile FANATIK, oficialii clubului iau în calcul inclusiv să schimbe antrenorul în aceste zile, parcursul echipei fiind mult sub așteptări în acest sezon, în condițiile în care singura victorie din Liga 1 a venit chiar în prima etapă, 2-0 cu Academica.

ADVERTISEMENT

Leo Grozavu a vorbit pentru FANATIK despre eventuala plecare de la Sepsi Sf. Gheorghe spunând că încă nu a discutat cu șefii despre o eventuală schimbare, însă a admis că și creditul de care s-a bucurat se mai și termină:

“M-am bucurat de creditul oferit de conducere, dar știți cum este și cu creditul ăsta, se termină câteodată”

“Sincer să vă spun, nu am discutat cu șefii despre o eventuală plecare. Nu ține de mine acest lucru, ține de ei. Este posibil să existe o ședință, dar deocamdată nu m-a anunțat nimeni nimic.

ADVERTISEMENT

La începutul sezonului m-am bucurat de creditul oferit de conducere, dar știți cum este și cu creditul ăsta, se termină câteodată. O să vedem ce va fi, dar deocamdată nu am discutat”, a fost reacția antrenorului.

Robert Ilyes, cele mai mari șanse să îl înlocuiască pe Grozavu!

Din informațiile noastre, dacă Leo Grozavu va fi demis, cele mai mari șanse de a-l înlocui este secundul Robert Ilyes. Fostul fotbalist al Rapidului este cursant al Licenței A în Republica Moldova, acolo unde și alți antrenori și-au luat diplomele.

ADVERTISEMENT

Sepsi are o serie de cinci remize la rând în campionat, aceasta fiind întreruptă de succesul cu 1-0 obținut în fața Farului Constanța, în 16-imile Cupei României.

Presiune pe Grozavu și pe Iosif înainte de meciul direct!

Este posibil ca meciul cu Rapid de sâmbătă să fie hotărâtor pentru viitorul lui Leo Grozavu pe banca covăsnenilor. Va fi un meci de mare încărcătură, în condițiile în care și omologul său din acest meci, Mihai Iosif, are postul amenințat.

După un început foarte bun de campionat, Rapid a acumulat doar un punct din ultimele patru meciuri, iar presiunea crește și pe antrenorul giuleștenilor.

  • 2019 este anul în care Leo Grozavu a preluat Sepsi
  • 54 de ani are antrenorul covăsnenilor

 

ADVERTISEMENT
Tags: