Sport

Leo Grozavu, prima reacţie după ce Fanatik a dezvăluit acum două zile că e dorit de CFR Cluj

Leo Grozavu a oferit prima reacție despre dorința lui CFR Cluj de a-l aduce în locul lui Edi Iordănescu.
27.05.2021 | 22:16
Leo Grozavu prima reactie dupa ce Fanatik a dezvaluit acum doua zile ca e dorit de CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Leo Grozavu a vorbit la finalul duelului dintre Sepsi și Botoșani, scor 1-0, iar tehnicianul lasă de înțeles că poate pleca de la echipă, amintind de Antonio Conte, Zinedine Zidane și chiar de Edi Iordănescu.

FANATIK a anunțat că Leo Grozavu este posibilul înlocuitor al lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a CFR-ului, șefii campioanei României fiind impresionați de performanțele realizate la Sepsi.

ADVERTISEMENT

Prima reacție a lui Leo Grozavu după ce Fanatik a anunțat că e dorit de CFR Cluj

Leo Grozavu recunoaște că încă nu a semnat o prelungire a contractului cu Sepsi. Deși spune că și-ar dori să continue la formația covăsneană, tehnicianul a amintit și despre Antonio Conte, Zinedine Zidane și Edi Iordănescu, antrenori care au plecat de la echipele lor în acest sezon.

„Vreau să continui la Sepsi, am mai spus-o. Nu am semnat contractul pentru că este unul în desfășurare, până la finalul lunii iunie. Rămâne de văzut. Eu am spus ce îmi doresc.

ADVERTISEMENT

Pleacă Zidane, a plecat Conte, pleacă Iordănescu, ce contează dacă pleacă sau rămâne Grozavu? Ofertă de la CFR Cluj? Sunt zvonuri și nu pot confirma așa ceva”, a spus Leo Grozavu

Jucătorii lui Sepsi doriți de FCSB

Nu doar Leo Grozavu o poate părăsi pe Sepsi, ci și jucătorii Andrei Dumiter și Branislav Ninaj, care sunt pe placul lui Gigi Becali, patronul FCSB dezvăluind interesul pentru fotbaliștii lui Sepsi în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Nu este o presiune, o să facem totul pentru a ne califica în Conference League. Nu am nicio preferință, trebuie să ne facem jocul nostru.

S-a vorbit despre mutară mea la FCSB, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Nu mă ia valul, este cu dus și întors o mutare acolo. Aici, la Sepsi, aveam toate condițiile. O să stau să mă gândesc bine, este în joc cariera mea”.

ADVERTISEMENT

„Nu îmi este teamă, dar am văzut mulți jucători care au mers acolo și nu au reușit. Nu este o problemă, eu nu mă gândesc la bani la 22 de ani.

Vreau să îmi construiesc o carieră, o iau pas cu pas, încerc să fiu aici concentrat și să câștigăm duminică și să mergem în Conference League”, a spus Andrei Dumiter după Sepsi-Botoșani, scor 1-0.

  • 53 de ani este vârsta lui Leo Grozavu
ADVERTISEMENT