Fotbal intern

Leo Grozavu pune presiune pe arbitri înainte de Sepsi – FCSB: „Există această protecţie din partea lor”

09.04.2021 | 17:54
Leo Grozavu pune presiune pe arbitri inainte de Sepsi  FCSB Exista aceasta protectie din partea lor
ADVERTISEMENT

Antrenorul celor de la Sepsi se teme de greșeli de arbitraj înaintea partidei cu FCSB și consideră că echipele mai puternice sunt protejate de arbitri. 

Sepsi Sfântu Gheorghe – FCSB va avea loc sâmbătă seară, de la ora 20:30, pe o suprafață de joc care în urmă cu două zile era acoperită cu un strat gros de zăpadă.

ADVERTISEMENT

Însă cea mai mare problemă pentru Leo Grozavu rămâne cea a arbitrului, pe care antrenorul l-a contestat și la meciul tur de la Mogoșoaia, când a fost trimis în tribune după ce s-a înjurat cu Vali Crețu.

Leo Grozavu consideră că FCSB este avantajată de arbitri: „Această protecție am întâlnit-o și la meciul tur”

Leo Grozavu a adus în discuție din nou tema arbitrajului înainte de meciul cu FCSB și pare că se teme mai rău de „jocul” cavalerilor fluierului decât de jucătorii lui Toni Petrea: „Ca de fiecare dată când joci cu echipele bine cotate există această protecţie din partea arbitrilor. Sperăm să nu fie cazul la acest meci pentru că am avut destule probleme, chiar şi la ultimul meci acasă cu Gaz Metan Mediaş. Când greşelile influenţează rezultatul final, atunci este o problemă”, a spus antrenorul covăsnenilor la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, antrenorul lui Sepsi acuză din nou că la meciul tur echipei sale i-a fost refuzată o lovitură de la unsprezece metri: „Această protecţie a arbitrilor pentru echipele mai bine cotate am întâlnit-o şi la meciul tur (n.r. – cu FCSB), ştim foarte bine, când cred că am avut un penalty neacordat. Dar e în trecut asta, acum sper ca învingătoarea să fie decisă de valoarea şi forma echipei şi să nu fie o câştigătoare nemeritată”, a mai spus supărat Grozavu.

Tehnicianul vrea ca jucătorii săi să lase o ultimă impresie bună înainte de meciurile din play-off și e de părere că FCSB se află într-o formă bună, chiar dacă nu a câștigat împotriva celor de la Universitatea Craiova: „Ţinând cont că e ultimul meci din sezonul regulat şi întâlnim echipa de primul loc acest joc va avea o încărcătură aparte. Noi ne vom mai întâlni de două ori cu FCSB, aşa că meciul va fi o avanpremieră la ce va urma în play-off. Va fi o partidă dificilă pe teren propriu unde noi am avut probleme. FCSB este o echipă care se bate la campionat şi chiar dacă în ultimul meci nu a reuşit să câştige arată o formă bună”.

ADVERTISEMENT

Leo Grozavu îi avertizează pe jucătorii săi: „Aștept atitudine din partea lor, nu ca la ultimele partide”

Leo Grozavu a transmis un mesaj clar către jucătorii săi, de la care se așteaptă să se autodepășescă la meciul cu liderul din Casa Pariurilor Liga 1 și să aibă atitudine, nu ca la ultimele meciuri: „Este o echipă care pune probleme adversarului indiferent pe ce teren joacă. Are jucători talentaţi, de calitate, dar eu mizez pe modul de a se mobiliza al băieţilor, pentru că atunci când joci cu o echipă bine cotată îţi doreşti să arăţi la ce nivel eşti. Aştept atitudine din partea lor, ceea ce nu s-a întâmplat la ultimele partide.

Aştept şi o altă stare de spirit, pentru că rezultatele noastre au apărut atunci când am avut o stare de luptă, de ambiţie. Rezultatul aparţine antrenorului, dar prestaţia pe teren este foarte importantă pentru jucători”, a adăugat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Grozavu a mai spus în final că echipa sa își va lua în serios rolul de arbitru în lupta pentru câștigarea campionatului: „Lupta pentru titlu va fi interesantă, vor fi 10 partide dificile în play-off. Mai mult ca sigur noi şi cu celelalte două echipe care nu se cunosc acum vom arbitra lupta la titlu”, a concluzionat acesta.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,42 este cota pentru „total goluri: 2-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT