Sport

Leo Grozavu, replică tăioasă la scuzele lui Gigi Becali: „Dreptatea se face în timp!”

Leo Grozavu i-a dat o replică tăioasă lui Gigi Becali, cel care își prezenta scuzele pentru că FCSB a folosit tinerii și rezervele în duelul cu Craiova.
21.05.2021 | 08:05
Leo Grozavu replica taioasa la scuzele lui Gigi Becali Dreptatea se face in timp
ADVERTISEMENT

Leo Grozavu a fost nervos la finalul partidei dintre Academica Clinceni și Sepsi, scor 2-1, fiind nemulțumit de evoluția elevilor săi. La finalul disputei, covăsnenii au pierdut locul 3.

Antrenorul lui Sepsi consideră că echipa sa a jucat bine, însă nu a marcat mai mult din ocaziile create, însă crede că motivul pentru care Sepsi a pierdut duelul este lipsa lucidității și a moralului.

ADVERTISEMENT

Leo Grozavu, replică tăioasă pentru Gigi Becali

Leo Grozavu nu a fost impresionat de scuzele prezentate de Gigi Becali, tehnicianul preferând să nu comenteze declarațiile făcute de patronul FCSB-ului, însă i-a dat o replică tăioasă:

„Dreptatea se face în timp, nu vreau să comentez, fiecare își vede propriul interes. Nu vreau să intru cu nimeni în polemică, nu se cade ca eu să vorbesc cu patronul FCSB-ului”.

ADVERTISEMENT

„Ne-am pierdut puțin, nici nu găsesc un cuvânt, luciditatea, motivație, din acest motiv am pierdut jocul. Am început anevoios, am fost egalați imediat, dar apoi ne-am trezit.

Eu cred că am făcut un joc bun, am condus jocul, dar n-am reușit să marcăm”, a mai spus Leo Grozavu la finalul meciului dintre Academica Clinceni și Sepsi.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali> „Grozavu are dreptate 100%. E o mizerie ce am făcut!”

Gigi Becali i-a dat dreptate lui Leo Grozavu să fie supărat după duelul dintre FCSB și Craiova, patronul „roș-albaștrilor” explicând apoi de ce a ales să le dea vacanță jucătorilor de bază cu două etape înainte de finalul play-off-ului:

„Grozavu are dreptate 100%. Ne-au făcut-o și d-aia am făcut-o și noi. Dacă se practică, am făcut și eu. Eu îi cer iertare, să mă ierte. Și cer iertare clubului Sepsi, dar am o mică scuză, care nu e palpabilă.

ADVERTISEMENT

Jucătorii erau terminați cu meciuri din trei în trei zile. Am 7 jucători la echipa națională, n-au vacanță deloc.

A fost și o revelație și pentru noi să vedem jucătorii tineri. Pentru chestia asta, îmi cer iertare de 1.000 de ori și lui Grozavu și clubului. E o mizerie ce am făcut, ce să mai zic!”.

”Eu le promit că Dumnezeu mă va prevala și mă va grația pentru vina pe care o am. Va lua Craiova Cupa și ei vor fi în Conference League. N-am niciun merit, dar mă apără Dumnezeu”, a mai spus Gigi Becali la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT