Sport

Leo Grozavu și-a făcut praf un fost jucător de la Sepsi: „A găsit un loc călduț în România! Nu are mentalitate, nu muncește”

Leo Grozavu și-a făcut praf un fost jucător de la Sepsi.
28.10.2021 | 20:59
Leo Grozavu sia facut praf un fost jucator de la Sepsi A gasit un loc caldut in Romania Nu are mentalitate nu munceste
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Anass Achahbar, jucător pe care Leo Grozavu l-a și trimis la echipa a doua pentru a-l responsabiliza, însă tehnicianul a recunoscut că nici acolo nu a dat un randament bun.

Fostul antrenor al covăsnenilor l-a caracterizat pe Achahbar, spunând că nu are mentalitatea potrivită pentru a fi fotbalist, nu îi place să muncească și nu își ține promisiunile făcute.

ADVERTISEMENT

Leo Grozavu și-a făcut praf un fost jucător de la Sepsi

Leo Grozavu l-a făcut praf pe Anass Achahbar, fostul său jucător de la Sepsi, despre care a spus că nu are mentalitate și că nu vrea să muncească pe teren:

„Unii nu s-au adaptat, iar cei vechi au crezut că pot trăi din ce au făcut în sezonul trecut, dar ce faci în fotbal ieri nu mai e valabil azi.

ADVERTISEMENT

Da, nu aveam experiența, tradiția… trebuie să ai un background, altfel e dificil să faci performanțe, adică să joci în cupele europene, nu să ieși pe locul 6, aia nu e performanță”.

„Achahbar e un jucător cu multă calitate, din păcate nu are mentalitate, l-am trimis la echipa a doua pentru că se mulțumește cu puțin.

ADVERTISEMENT

A jucat la Feyenoord, a ajuns în România, l-am pus să slăbească, a văzut că a dat randament, dar după s-a lăsat pe tânjeală”, a mai spus Leo Grozavu, la TV LookSport.

„În Olanda nu ar fi câștigat cât în România!”

Leo Grozavu a continuat și a spus că Anass Achahbar este mult mai bine plătit în România decât ar fi fost plătit în Olanda, motiv pentru care crede că nu s-a mai preocupat prea mult de partea sportivă:

ADVERTISEMENT

„E un tip care spune da, dar care face tot ca el. Nu îi place să muncească, joacă doar când are mingea la picior. Nici la echipa a doua nu a dat randament, a dat un gol din afara terenului și atât”.

„Are calitate, știe o fază și aia o face bine din când în când. Nu câștiga în Olanda cât câștiga în România, eu așa cred.

A venit aici, a găsit un loc călduț și a zis că e suficient”, a mai spus Leo Grozavu.

ADVERTISEMENT