Fotbal intern

Leo Grozavu știe de ce Sepsi a pierdut cu CFR Cluj: „Am avut atitudine, dar împotriva lor e nevoie de mai mult!”

22.04.2021 | 00:22
Leo Grozavu stie de ce Sepsi a pierdut cu CFR Cluj Am avut atitudine dar impotriva lor e nevoie de mai mult
ADVERTISEMENT

Sepsi nu a depășit complexul CFR Cluj și a pierdut încă o dată în fața campioanei, pe care nu a învins-o niciodată de când secuii au promovat în Liga 1.

Antrenorul Leo Grozavu s-a consolat la finalul întâlnirii și le-a transmis jucătorilor ce le-a lipsit în disputa care, per ansamblu, a fost una echilibrată.

ADVERTISEMENT

Feroviarii au înscris de la punctul cu var, în prima repriză, apoi au gestionat perfect derularea jocului și au obținut o victorie extrem de importantă, care pune presiune pe principala contracandidată la titlu, FCSB.

Leo Grozavu: „Am avut atitudine, dar când joci împotriva CFR-ului e nevoie de mai mult”

Lovitura de pedeapsă din finalul primei reprize, transformată de Ciprian Deac, a fost suficientă pentru CFR, care a obținut maximum dintr-o partidă de luptă, în care, în repriza a doua, gazdele au pus presiune, dar entuziasmul nu i-a ajutat să aibă și luciditate în fazele în care ar fi putut relansa meciul.

ADVERTISEMENT

”E tensiune în play-off, este dorință, dar nu a fost să fie astăzi suficientă pentru noi. Am avut atitudine, dar când joci împotriva CFR-ului e nevoie de mai mult. Ne-am dorit să fim aici trebuie să ne obișnuim și cu frecvența și că intensitatea jocurilor”, a spus Leo Grozavu, la finalul partidei cu CFR.

Tehnicianul covăsnenilor a prefațat și următorul meci, cu FCSB, și a atras atenția a supra greșelilor recurente pe care echipa lui le face în disputele cu echipele importante ale Ligii 1.

ADVERTISEMENT

”Cu FCSB va fi dificil, va fi încă un meci cu intensitate, FCSB are jucători de calitate. Când joci astfel de meciuri, dorința nu ajunge, trebuie să ai și atitudine, altfel nu poți câștiga un meci”, a punctat Leo Grozavu.

Sepsi e în obiectiv, dar următoarele meciuri o pot scoate din ecuația cupelor europene

În ciuda eșecului cu CFR, Sepsi OSK se menține pe poziția a patra a clasamentului, acesta fiind și obiectivul fixat de conducerea clubului, ceea ce ar însemna prima participare a secuilor în competițiile continentale intercluburi.

ADVERTISEMENT

După meciul de duminică, cu FCSB, ardelenii vor avea două partide în care își vor juca viitoarea participare în cupele europene, cu Academica Clinceni, respectiv FC Botoșani.

Sepsi OSK s-a calificat pentru a doua oară în istorie în play-off-ul Ligii 1. La prima participare covăsnenii au făcut act de prezență, încheind întrecerea, pe locul 6 și un singur punct obținut.

ADVERTISEMENT