Sport

Leo Grozavu, nemulțumit de delegarea lui Horațiu Feșnic la FCSB – Sepsi: ”Știu foarte multe lucruri”

Leo Grozavu consideră că numirea lui Edi Iordănescu le poate da jucătorilor de la FCSB o altă energie în meciul cu Sepsi OSK și se teme de acest lucru.
22.08.2021 | 19:24
Leo Grozavu nemultumit de delegarea lui Horatiu Fesnic la FCSB  Sepsi Stiu foarte multe lucruri
ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a numit pe Edi Iordănescu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, și i-a promis că nu va mai interveni în problemele tehnice ale echipei.

Tehnicianul a reușit să se impună în fața jucătorilor încă de la primul antrenament. Din informațiile FANATIKjucătorii au fost super entuziasmați după prima ședință de pregătire în care antrenorul le-a ținut un discurs motivațional.

ADVERTISEMENT

Teama a pus stăpânire pe Leo Grozavu înainte de FCSB – Sepsi

În conferința de presă de dinaintea întâlnirii FCSB – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu s-a arătat temător din cauza faptului că jucătorii gazdelor vor da totul pentru a-i arăta lui Edi Iordănescu faptul că merită să fie titulari.

”Venim după trei meciuri în care nu am luat niciun punct, chiar dacă am fi putut mai mult. FCSB a schimbat antrenorul, e clar că toate energiile se canalizează altfel, jucătorii vor să arate antrenorului că merită un loc în echipă, e altă emulație.

ADVERTISEMENT

E o perioadă mai puțin fastă și pentru ei, vor da totul ca să spele rușinea. Nu a fost mult timp la dispoziție pentru a schimba radical însă situația”, a declarat Leo Grozavu.

Iordănescu nu are timp să facă prea multe schimbări

Deși este de părere că FCSB va arăta mult mai bine sub comanda lui Edi Iordănescu, antrenorul covăsnenilor crede că noul tehnician al ”roș-albaștrilor” nu a avut timpul necesar pentru a face schimbări majore.

ADVERTISEMENT

”Indiferent de antrenor, prea multe nu se pot schimba, sunt acolo jucători valoroși, cu personalitate, care-și impun ei stilul de joc, cu controlul meciului, posesia mingii.

Mă neliniștește faptul că au pierdut ultimul meci, nu-și mai permit pași greșiți, deja e o diferență de puncte față de primul loc”, a spus Leo Grozavu.

ADVERTISEMENT

Feșnic, greșeli împotriva lui Sepsi

Antrenorul celor de la Sepsi este total nemulțumit de delegarea arbitrului Horațiu Feșnic la întâlnirea cu FCSB, considerând că ”centralul” i-a dezavantajat echipa la precedentele două întâlniri în care i-a condus pe covăsneni, de fiecare dată cu ”roș-albaștrii”.

”Mâine vom fi arbitrați de domnul Feșnic. Mi se pare o delegare cel puțin ciudată. În ultimii doi ani de zile, Horațiu Feșnic a arbitrat Sepsi doar de două ori și mâine va fi a treia oară. Ghici la ce meciuri? Doar la meciurile cu FCSB, de la FCSB. Deci e al treilea meci arbitrat de Horațiu Feșnic.

Bilanțul e așa: la scorul de 1-0 pentru Sepsi, nu eram eu antrenor, a dat un penalty pe care, dacă îl vede cineva, râde. S-a făcut 1-1, final 2-1. Anul trecut, în luna decembrie, am avut meci la Mogoșoaia cu FCSB. Avem un penalty clar ca lumina zilei. Domnul Feșnic s-a făcut că nu vede”, a afirmat Grozavu pentru Digi Sport.

Grozavu crede că în continuare sunt influențe

”Acum vine al treilea meci. Deci, în ultimii doi ani ăsta va fi al treilea meci arbitrat de domnul Feșnic. La ce să mă aștept? Cum vă spuneam mai devreme. Li se dă direcția, după care, dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat… ce să mai?

Deci nu cred că e normal ce se întâmplă. Credeți-mă! Cunosc foarte multă lume din fenomen, cunosc foarte multe de lângă fenomen. Știu foarte multe lucruri. Nu pot să le spun în momentul de față pentru care m-aș supune unor amenzi, suspendări, dar nu cred că e normal ce se întâmplă.

Nu reușim să ne debarasăm de tot felul de influențe din astea care au loc în fotbalul nostru. Și atunci nu avem cum să ne mirăm că în competițiile europene nu trecem mai departe. N-avem cum, în Europa nu ne protejează nimeni”, a încheiat tehnicianul lui Sepsi.

Iordănescu, primit cu brațele deschise de fani

Partida FCSB – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ultima a etapei a 6-a din Liga 1, se va disputa luni, 23 august, de la ora 21:30. Această întâlnire reprizintă debutul lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a vicecampioanei României.

Edi Iordănescu a povestit faptul că nu a crezut niciun moment că va fi convins de Gigi Becali să o preia pe FCSB și a dezvăluit că  momentul crucial a fost acela în care patronul nu a fost interesat de ce clauze sunt în contract.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre prima întâlnire avută cu Edi Iordănescu, noul antrenor al echipei patronate de Gigi Becali. Liderul galeriei FCSB este sigur că antrenorului i se va pune la dispoziție tot ce își dorește în materie de transferuri de jucători.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,38 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT