Leo Grozavu vorbeşte despre eşecul cu Voluntariul: ”Vreau să-mi cer scuze!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
08/08/2016, 12:20
Leo Grozavu vorbeşte despre eşecul cu Voluntariul: ”Vreau să-mi cer scuze!”

FC Botoşani a fost învinsă recent de FC Voluntari, scor 2-4. Aşa că Leo Grozavu, tehnicianul moldovenilor, a vorbit despre motivul pentru care elevii săi nu au obţinut un rezultat bun.

“Vreau să-mi cer scuze pentru ceea ce s-a întîmplat la Voluntari pentru că nu am avut cea mai reuşită prestaţie. Eu îmi asum partea mea de vină pentru faptul că euforia nu a putut fi stăpînită în săptămîna după meciul cu CFR. Din acest motiv am pierdut jocul de la Voluntari. Am făcut multe cadouri şi era imposibil să reuşim mai mult. Chiar dacă nu am făcut o partidă proastă, greşelile mari, lipsa de concentrare, au făcut ca rezultatul final să fie stabilit mai devreme de finalul jocului.

Am avut şi unii oameni care ne-au ajutat, mă refer la brigadă. Au fost cel puţin două goluri marcate în condiţii suspecte, ca să nu mai vorbesc de prestaţia în general. Nu este normal ca la un meci al unei echipe din Capitală să delegi un arbitru din acelaşi oraş. Comisia Centrală de Arbitri ar trebui să aibă mai multă grijă la delegări. Sînt doar şapte meciuri pe etapă şi sînt suficient de multe brigăzi în aşa fel încît să nu existe niciun fel de suspiciune. Se fac greşeli, nu vreau să acuz pe cineva, să lezez pe cineva chiar dacă Voluntariul a avut trei meciuri la rînd în care au fost favorizaţi de brigada de arbitri. Ne putem gîndi la orice. Nu neapărat că există interes dar sînt influenţe pe care le cunoaştem cu toţii. Şi nu poţi la un moment dat să nu ţii cont de ele. Mai multă atenţie la delegarea acestor brigăz”, a spus Leo Grozavu.

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×