Sport

Leo Messi a ajuns în Barcelona! Care este viitorul starului argentinian după debutul fulminant de sezon cu PSG

După debutul perfect de sezon în tricoul lui PSG, Leo Messi a aterizat duminică în Barcelona, dar numai pentru o mini-vacanță, argentianul refuzând, de altfel, să se pronunțe privind o revenire la echipa catalană.
08.08.2022 | 17:58
Leo Messi a ajuns in Barcelona Care este viitorul starului argentinian dupa debutul fulminant de sezon cu PSG
Leo Messi a decis să nu vorbească despre o posibilă revenire la FC Barcelona și este hotărât să facă un sezon mare în tricoul lui PSG. Foto: instagram
ADVERTISEMENT

În urmă cu numai câteva zile, Joan Laporta vorbea despre o posibilă revenire a lui Leo Messi la FC Barcelona. Nu este de mirare că, duminică după prânz, atunci când argentinianul a aterizat pe El Prat, a stârnit rumoare. Însă, fanii catalanilor nu au motive să se bucure.

Leo Messi, start perfect în Ligue 1

În stagiunea precedentă, Leo Messi n-a fost, în tricoul lui PSG, la nivelul așteptărilor. Iar după eliminarea în fața lui Real Madrid, în sferturile Ligii Campionilor, a fost pus la zid de către fani.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au schimbat însă acum. Într-un moment în care campioana Franței nu a putut conta pe Kylian Mbappe, argentinianul, alături de bunul său prieten Neymar, au ieșit la rampă în primele două jocuri din actuala stagiune.

Messi a marcat în acel 4-0 din Supercupă, cu Rennes. Iar cu Clermont a reușit o dublă (o treime din reușitele în Ligue 1 în toată stagiunea precedentă), cel de-al doilea gol fiind o bijuterie.

ADVERTISEMENT

Plus un assist. O prestație care i-a adus nota 10 din partea The Hard Tackle, ca și bunului său prieten, Neymar. Și a fost limpede nu doar că prestația sa este cu totul alta față de cea de anul trecut. Ci și că se bucură de fotbal.

Forma lui Messi i-a bucurat nu doar pe fanii campioanei Franței. Ci și pe cei ai lui FC Barcelona. Care visează să-l revadă în tricoul formației lor favorite, din vara viitoare.

ADVERTISEMENT

Aceasta după ce, recent, Joan Laporta, președintele clubului, declara că își dorește să-l readucă pe Leo la echipă. Și, mai mult, aprecia acest lucru drept o datorie morală.

Alte obiective pentru Leo Messi

Însă, fie și în cazul în care o astfel de mutare se va produce, cel puțin în momentul de față, are șanse destul de reduse să aibă loc în vară. În contractul său cu PSG există o clauză care îi poate prelungi șederea în capitala Franței cu încă un an.

ADVERTISEMENT

Iar obiectivele jucătorului sunt acelea de a evolua pentru actuala sa echipă la nivelul așteptărilor pe care le-a generat. Plus o prestație de excepție la Campionatul Mondial, în iarnă, atunci când speră să aducă Argentinei primul titlu din 1986 încoace. Mai ales că este ultima sa șansă.

De altfel, chestionat pe El Prat cu privire la o revenire la FC Barcelona, Leo Messi a refuzat să răspundă.

Și, pe de altă parte, Laporta, care a înțeles că a stârnit valuri, a pus și el lucrurile la punct. Făcând un pas în spate. ”Nu voi mai vorbi despre Messi pentru că este jucătorul lui PSG. Voi spune doar că avem o datorie morală cu el și că a vorbi despre asta ar putea fi împotriva aspirațiilor noastre. Relația cu familia lui? E bună”, a spus Laporta, potrivit Mundo Deportivo.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Montpellier: 7,25 este cota pentru „scor corect 4-0”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT