Cele mai citite

VIDEO. Leo Messi, show la petrecerea Argentinei! A cântat mai ceva ca în galeria “pumelor”

Leo Messi a făcut un meci mare în Ecuador şi, cu un hat-trick marcat, a calificat Argentina la Campionatul Mondial din Rusia. Descătuşarea a venit chiar în vestiar, imediat după fluierul final....
11.10.2017 | 10:57
VIDEO. Leo Messi, show la petrecerea Argentinei! A cântat mai ceva ca în galeria

Leo Messi a făcut un meci mare în Ecuador şi, cu un hat-trick marcat, a calificat Argentina la Campionatul Mondial din Rusia. Descătuşarea a venit chiar în vestiar, imediat după fluierul final. Chiar starul Barcelonei a fost cel care a dat tonul petrecerii.

La bustul gol, Messi a dat tonul pentru colegii săi, la fel cum a făcut-o şi pe teren. Toţi fotbaliştii din lotul “pumelor” au cântat o melodie pe care fanii Argentinei au compus-o şi o intonează la fiecare partidă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Messi şi compania au fost la un pas să rateze calificarea la Campionatul Mondial. Argentina era obligată să se impună pentrua fi sigură măcar de un loc la baraj, dar a fost condusă încă din minutul 1 în Ecuador. Messi s-a trezit la timp şi şi-a salvat echipa. “Pumele” termină grupa pe 3 şi merg direct la mondial.

Brazilia s-a calificat pe primul loc din America de Sud. Uruguay, locul doi, şi Columbia, a patra clasată, şi-au asigurat şi ele calificarea la Campionatul Mondial, alături de Argentina. Peru merge la baraj şi va înfrunta Noua Zeelandă pentru calificarea în Rusia.

Messi a ajuns la 69 de goluri marcate pentru naţionala Argentinei şi este golgheterul all time al “pumelor”. “Nu ne datorează un mondial. Fotbalul îi datorează lui Messi un campionat mondial”, a declarat Jorge Sampaoli, selecţionerul Argentinei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri