Fotbal international

Leo Messi a fost la un pas să rateze El Clasico! Ce acuze i-a adus arbitrului din meciul cu Valladolid. Video

06.04.2021 | 10:06
Leo Messi a fost la un pas sa rateze El Clasico Ce acuze ia adus arbitrului din meciul cu Valladolid Video
ADVERTISEMENT

Starul echipei FC Barcelona, Leo Messi, a fost la un pas să rateze El Clasico de la sfârșitul acestei săptămâni, el fiind la un singur cartonaș galben de suspendare.

Deși era în pericol să nu joace cu Real Madrid dacă era avertizat, argentinianul a ținut să intre pe teren la meciul cu Real Valladolid, câștigat greu de catalani cu un gol reușit de Ousmane Dembele în finalul jocului.

ADVERTISEMENT

Episodul 279 din El Clasico este un eveniment deosebit, tratat cum se cuvine de gruparea catalană. Astfel, patru dintre jucătorii Barcelonei, Gerard Pique, Antoine Griezmann, Pedri și Frenkie de Jong, au participat la o ședință foto în care au prezentat tricourile pe care gruparea de pe Camp Nou le va purta în derby-ul Spaniei.

De ce era să rateze Leo Messi marele El Clasico

Întâlnirea de pe Camp Nou dintre Barcelona și Valladolid părea la prima vedere o misiune ușoară pentru elevii lui Ronald Koeman, care cu o victorie, pe care au și obținut-o, se apropiau la un singur punct de liderul Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

Marile emoții ale catalanilor erau legate de Leo Messi, care dacă ar fi primit un cartonaș galben, lucru puțin probabil totuși, ar fi ratat El Clasico, care se va desfășura, sâmbătă, de la ora 22:00, pe Estadio Alfredo di Stefano din Madrid.

Însă, pocinogul era să se întâmple pentru Barcelona, Leo Messi fiind la un pas să fie avertizat. De altfel, la pauză, în timp ce se îndrepta spre vestiare, argentinianul a fost surprins de camerele de luat vederi în momentul în care lansa acuze la adresa arbitrului Santiago Jaime.

ADVERTISEMENT

Barcelona încearcă să-l convingă pe Messi să rămână pe Camp Nou

”Vrea să îmi dea cartonaş… incredibil!”, a spus Messi unui oficial al catalanilor în timp ce părăsea terenul după prima repriză a întâlnirii cu Valladolid. Deși pericolul părea iminent, argentinianul a jucat și în repriza a doua și, în cele din urmă, a scăpat fără avertisment, așa că va putea evolua în derby-ul cu Real Madrid.

Cu victoria înregistrată împotriva lui Valladolid, Barcelona a urcat pe locul secund în La Liga. Are cu un punct mai puţin decât liderul Atletico Madrid. Gruparea blaugrana riscă totuşi să fie depăşită în clasament de Real Madrid, în cazul unui eşec în El Clasico.

ADVERTISEMENT

Fără a fi reușit deocamdată să îl convingă pe Messi să semneze un nou contract, oficialii Barcelonei trag speranțe că argentinianul nu va pleca, totuși, de pe Camp Nou. Ei au început să pună accent pe latura sentimentală. Președintele Joan Laporta nu a ratat ocazia de a-i adresa un mesaj direct și de a-i transmite că vrea neapărat ca legendarul fotbalist să continue pe Camp Nou și din vară.

ADVERTISEMENT