Fotbal international

Leo Messi a încins ringul de dans în noaptea de Anul Nou! Unde a petrecut starul argentinian. Video

01.01.2019 | 17:26
Leo Messi a incins ringul de dans in noaptea de Anul Nou Unde a petrecut starul argentinian Video

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Leo Messi, a încins ringul de dans în noaptea de Anul Nou, iar filmulețul în care apare alături de soția sa Antonella Roccuzzo a devenit imediat viral pe rețele de socializare. Argentinianul a decis să-și petreacă Revelionul în casa pe care o deține în țara natală.

Lionel Messi și Antonella Roccuzzo au ales să sărbătorească trecerea în 2019 alături de familie și de câțiva prieteni apropiați la reședința de la Arroyo Seco, localitate aflată la 35 de kilometri de orașul Rosario, unde s-a născut fotbalistul.

Leo Messi alături de soția sa Antonella Roccuzzo și de cei trei băieți ai lor
Leo Messi alături de soția sa Antonella Roccuzzo și de cei trei băieți ai lor

Leo Messi, a încins ringul de dans în noaptea de Anul Nou

Îmbrăcat într-un tricou alb, adidași de aceeași culoare și o pereche de blugi cu rupturi, Leo Messi a fost surprins dansând în noaptea de Anul Nou alături de superba sa soție, care purta o salopetă roz cu floricele. Cei doi erau extrem de fericiți, iar starul argentinian nu s-a făcut de râs pe ring.

Lionel Messi și Antonella Roccuzzo s-au și pozat alături de cei trei băieți ai lor, Thiago, Mateo și Ciro. Ei vor mai petrece câteva zile în Argentina, după care vor reveni în Spania. FC Barcelona va debuta în noul an pe terenul celor de la Getafe, în etapa cu numărul 18 din La Liga. Partida se va disputa duminică, 6 ianuarie, de la ora 21:45.

La finalul anului 2018, președintele Federației Argentiniene de Fotbal, Claudio Tapia, a anunțat că Lionel Messi va reveni în curând la prima reprezentativă pentru care nu a mai jucat după dezamăgirea trăită la Campionatul Mondial din Rusia. Presa spaniolă a scris că cei doi s-au întâlnit la Madrid cu ocazia meciului retur al finalei Copei Libertadores și au pus la punct planul pentru revenire.