Fotbal international

Leo Messi a oferit imaginea finalului de an! Se uită la golurile sale în timp ce se antrenează

31.12.2019 | 16:26
Leo Messi a oferit imaginea finalului de an Se uita la golurile sale in timp ce se antreneaza
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a avut un an 2019 pe cinste și a reușit să câștige pentru a șasea oară în carieră Balonul de Aur. Starul argentinian a oferit imaginea finalului de an, atunci când se antrena la sala de forță și se uita la golurile pe care le-a marcat.

Imaginea finalului de an vine de la Lionel Messi

Lionel Messi se gândește numai la fotbal chiar și în pauza competițională și este dedicat 100% pentru a avea parte de un an 2020 mult mai bun decât cel precedent.

ADVERTISEMENT

Starul Barcelonei a fost surprins pe banda de alergare în timp ce se uită la golurile pe care le-a macat în acest sezon și nu sunt puține, ci 50 mai ales că el a ieșit golgeterul Europei.

Messi a fost supărat când Cristiano Ronaldo l-a egalat la Baloane de Aur

Lionel Messi a vorbit despre rivalitatea lui cu Cristiano Ronaldo și a povestit că a fost supărat când portughezul a câștigat al 5-lea Balon de Aur, egalându-l.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru France Football, Lionel Messi a explicat ce a simțit atunci când starul lui Juventus i-a egalat recordul de Baloane de Aur: 

Nu pot să spun că mi-a lipsit Balonul de Aur, dar trebuie să recunosc că au trecut foarte repede cei 4 ani de când nu îl mai câștigasem”.

ADVERTISEMENT

„Mi-a plăcut sentimentul pe care l-am avut atunci când eram singurul fotbalist cu cinci Baloane de Aur. Când Cristiano Ronaldo m-a egalat, recunosc că m-a durut.

Nu mai eram singur pe primul loc. Dar a fost un succes logic pentru Ronaldo, l-a meritat, eu n-am putut face mai mult atunci.

ADVERTISEMENT

Nici eu, nici el nu am câștigat Liga Campionilor, iar aceasta e competiția care îți dă mai multe oportunități să iei Balonul de Aur.

Când Ronaldo câștiga trofee, era pentru că avea sezoane foarte bune și câștiga Liga Campionilor, fiind decisiv pentru echipă”, a mai spus Lionel Messi.

  • 140.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT