Fotbal international

Leo Messi a vorbit în premieră despre plecarea de la Barcelona: ”Dacă clubul şi-ar dori asta, nu ar fi nicio problemă”

20.02.2020 | 10:50
Leo Messi a vorbit in premiera despre plecarea de la Barcelona Daca clubul siar dori asta nu ar fi nicio problema
ADVERTISEMENT

Superstarul argentinian Leo Messi a vorbit în premieră despre o posibilă plecare de la FC Barcelona și precizează că nu se gândește la acest lucru.

Leo Messi a vorbit în premieră despre plecarea de la Barcelona: ”Au fost multe cluburi interesate”

”Nu mă pot gândi la posibilitatea de a părăsi Barca. În cazul în care clubul doreşte asta, nu este nicio problemă. În multe momente am avut posibilitatea de a părăsi clubul”, a declarat Leo Messi despre o posibilă plecare de la Barcelona.

ADVERTISEMENT

”Au fost multe cluburi interesate care erau gata să achite şi clauza de reziliere, însă nimic nu m-a făcut să-mi doresc să plec. Repet, dacă clubul şi-ar dori să plec, nu ar fi nicio problemă”, a spus argentinianul într-un interviu pentru Mundo Deportivo.

”E normal să existe fluierături după anumite rezultate”

”Mi-a părut rău pentru Valverde, un antrenor mare şi un antrenor foarte bun. În multe meciuri vina a fost mult mai mare a noastră decât a lui. Însă este mai uşor să schimbi antrenorul decât toţi jucătorii, iar antrenorii ştiu asta”, a menționat Messi.

ADVERTISEMENT

Starul Barcelonei are cuvinte de laudă și la adresa noului tehnician al catalanilor: ”Quique Setien este foarte apropiat de noi, e foarte atent la detalii, vorbeşte mereu despre el. E normal să existe fluierături după anumite rezultate”.

”I-am răspuns lui Abidal pentru că m-am simțit atacat”

Lionel Messi a revenit și asupra conflictului pe care l-a avut cu directorul sportiv Eric Abidal: ”Nu ştiu ce i-a trecut prin cap ca să spună asta, însă am răspuns pentru că m-am simțit atacat. Am simțit că ataca jucătorii”.

ADVERTISEMENT

”Deja se spun o grămadă de lucruri despre vestiarul nostru, cum că noi conducem totul, că aducem și dăm afară antrenori, în special despre mine, că am deja multă putere și iau decizii. M-a deranjat că a spus asta o persoană din club, un director sportiv”, a continuat argentinianul.

”Să pună jucătorii în mijlocul unei demiteri mi s-a părut o nebunie”

”Să pună jucătorii în mijlocul unei demiteri precum cea a lui Valverde mi s-a părut o nebunie. El este cel care ia deciziile și trebuie să se ocupe de asta. Pentru asta am ieșit să lămuresc, știam că nu puteam lăsa să treacă asta și directorul sportiv să mă atace în asemenea mod”, a încheiat el.

ADVERTISEMENT

În La Liga, catalanii sunt în lupta la titlu cu Real, însă jocul e cel care îngrijorează la formația blaugrana. O problemă a campioanei ar putea fi reprezentată de forma lui Lionel Messi în ofensivă, sud-americanul fiind într-o secetă de eficacitate.

ADVERTISEMENT