Fotbal international

Leo Messi, aplaudat pe Santiago Bernabeu la River – Boca! Ce staruri au mai fost la meci. Video + galerie foto

09.12.2018 | 23:11
Leo Messi aplaudat pe Santiago Bernabeu la River  Boca Ce staruri au mai fost la meci Video  galerie foto

Fotbalistul argentinian Leo Messi a fost aplaudat la scenă deschisă pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid la meciul River – Boca, din manșa secundă a semifinalei Copei Libertadores. Jucătorul Barcelonei a fost aclamat de fanii argentinieni prezenți pe arena rivalei Real Madrid.

Lionel Messi a venit la Madrid pentru a urmărit mare derby al fotbalului argentinian, deși în cariera sa a jucat în țara natală doar la Newell’s Old Boys. Atacantul de 31 de ani a fost însoțit pe Santiago Bernabeu de patru colegi de la FC Barcelona, Sergio Busquets, Jordi Alba, Arturo Vidal și Gerard Pique.

Diego Simeone este prezent pe Santiago Bernabeu la meciul River - Boca din finala Copei Libertadores
Diego Simeone este prezent pe Santiago Bernabeu la meciul River – Boca din finala Copei Libertadores

Leo Messi, aclamat pe Santiago Bernabeu la River – Boca

Leo Messi, care a fost însoțit de unul dintre fii săi, Thiago, a avut parte de o primire călduroasă pe Santiago Bernabeu din partea fanilor argentinieni, aceștia scandându-i numele minute în șir înainte de începerea meciului River – Boca. La returul finalei Copei Libertadores s-au mai aflate și alte nume mari ale fotbalului mondial.

În tribunele stadionului Santiago Bernabeu s-au mai aflat printre alții vicepreședintele clubului Inter Milano, Javier Zanetti, columbianul James Rodriguez (Bayern Munchen), antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, și jucătorii Antoine Griezmann, Diego Godin șiu Angel Correa, atacantul Mauro Icardi împreună cu soția sa Wanda Nara, fostul internațional uruguayan Enzo Francescoli, fostul jucător argentinian Esteban Caambiasso, fostul internațional olandez Wesley Sneijder, precum și fotbaliștii lui Juventus Torino, Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Rodrigo Bentancur și Paulo Dybala.

Meciul River – Boca, din manșa secundă a finalei Copei Libertadores, se dispută pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid, după incidentele care au avut loc la Buenos Aires în urmă cu două săptămâni. În tur, cele două formații au încheiat la egalitate, scor 2-2.