Primul transfer de 1 miliard din fotbal! Messi, ofertat din China

Tibi Demeter   
in Stiri sportive
06/02/2018, 17:44
Primul transfer de 1 miliard din fotbal! Messi, ofertat din China

Leo Messi este dorit în această perioadă în campionatu chinez, oficialii asiatici fiind de părere că o eventuală sosire a fotbalistului sud-american ar putea duce la creşterea întrecerii interne. Hebei Fortune este una dintre echipele care şi-l doresc cu adevărat pe starul argentinian, motiv pentru care au înaintat deja o primă ofertă.

Se zvoneşte că vedeta de pe Camp  Nou a refuzat deja un salariu de 100 de milioane de euro pe an, deoarece are planuri mari în continuare la Barcelona. Messi a semnat o înţelegere până în 2021 cu trupa catalană şi are o clauză de reziliere a contractului de 700 de milioane de euro

Messi, prima tranzacţie de 1 miliard din fotbal 

Hebei Fortune l-a transferat în această iarnă pe Javier Mascherano de la Barcelon, după ce la echipa chineză se afla deja Ezequiel Lavezzi, un alt star argentinian. Cei doi jucători sunt buni prieteni cu Leo Messi şi ar putea să îl convingă să vină în Chinesse Super League prin sentimente, deoarece problema banilor nu se mai pune în cazul catalanilor.

O eventuală aducerea a lui Leo Messi în China ar avea un economic important pentru campionatul chinez şi ar putea aduce chiar profit. Chinezii sunt dispuşi să ofere salariu colosal, fiind conştienţi de impactul pe care l-ar avea sud-americanul pe piaţa asiatică. Dacă transferul se va materializa, transferul lui Messi în China ar putea fi primul care valorează 1 miliard de euro. 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.