Fotbal international

Messi iese la atac! “Minciuni. Nu-mi pun prietenii titulari”

Leo Messi, căpitanul echipei naţionale a Argentinei, le-a răspuns celor care au afirmat că şi-a adus prietenii la naţională şi că este un adevărat dictator.
08.11.2017 | 17:36
Messi iese la atac Minciuni Numi pun prietenii titulari

“Este o minciună că-mi pun prietenii titulari în naţională şi că se aduc antrenorii pe care îi vreau. Aici sunt tratat la fel ca şi restul colegilor. Niciodată nu am adus sau scos un jucător din echipă. Râd pentru că sunt multe barbarisme care s-au spus. Să le spui marilor jucători că cineva joacă pentru că e prietenul lui Messi e lipsă de respect. Este o minciună că eu comand la naţională”, a afirmat vedeta celor de la Barcelona.

“Toţi am trecut prin momente dificile la naţională. Au fost multe lovituri în grupul de la naţională. Vorbesc cu toţi colegii, am o relaţie excelentă cu ei şi reprezentăm mereu tricoul naţionalei. Sper să câştigăm Campionatul Mondial. Spania, Brazilia, Germania şi Franţa sunt şi ele favorite. Ele arată cel mai bine. Ştiam că ne vom califica, nu puteam rămâne pe dinafară. Am suferit mult. Mereu reveneam la Barcelona şi făceam calcule pentru califcare, să văd ce trebuie să se întâmple ca să ne calificăm”, a spus declarat Leo Messi.

Leo Messi a fost decisiv pentru Argentina în calificările pentru Campionatul Mondial

Vedeta de pe Camp Nou a marcat trei goluri în partida decisivă contra Ecuadorului şi a calificat astfel echipa naţională a Argentinei la turneul final de anul viitor. Căpitanul reprezentativei sud-americane a fost contestat în repetate rânduri că el face selecţia şi alege jucătorii alături de care să evolueze în partidele internaţionale.

Leo Messi a vorbit în interviul său şi despre Newell’s Old Boys, echipa la care a făcut primii paşi în fotbal: “Mi-ar plăcea să joc la Newell`s, dar nu ştiu ce se va întâmpla. Nu mă gândesc la viitor, iau fiecare zi în parte. Mă bucur de fiecare zi, de ce fac şi că joc în fiecare weekend. Când va veni momentul, mă voi gândi ce voi face. Toată viaţa mi-am dedicat-o fotbalului, pentru că asta iubesc. Nu mi-am imaginat niciodată că voi trăi toate aceste lucruri”.

Tags: