Sport

Leo Messi, apariție surprinzătoare la Barcelona! Cu cine a luat masa argentinianul. Video

Au trecut 6 luni de la plecarea lui Leo Messi de la Barcelona, dar argentinianul nu poate uita anii minunați petrecuți în Catalonia și s-a întors ”acasă”... pentru scurt timp.
25.01.2022 | 10:08
Leo Messi aparitie surprinzatoare la Barcelona Cu cine a luat masa argentinianul Video
ADVERTISEMENT

Presa spaniolă a scris în urmă cu câteva zile că familia fotbalistului nu s-a acomodat la Paris, iar soția Antonela Roccuzzo îl presează să se întoarcă pe Camp Nou.

Bunul său prieten Dani Alves, revenit de curând la gruparea catalană, a alimentat și mai mult zvonurile cu privire la o întoarcere a lui Messi la Barca spunând că îl așteaptă să se întoarcă în Spania.

ADVERTISEMENT

Leo Messi, cină de taină cu Xavi la Barcelona

În toată vâltoarea acestor informații contradictorii, Leo Messi a surprins pe toată lumea. Argentinianul a făcut o deplasare scurtă la Barcelona și a luat masa împreună cu antrenorul Xavi Hernandez și cu foștii săi colegi Sergio Busquets și Jordi Alba.

Conform cotidianului Marca, cei trei fotbalişti şi tehnicianul Barcelonei s-au întâlnit într-un restaurant japonez din oraş. Alba, Busquets și Xavi au mers împreună cu partenerele lor la acest restaurant exclusivist, ​​unde a fost prezent și Pepe Costa, fost angajat al clubului catalan.

ADVERTISEMENT

La finalul cinei, Messi nu a vrut să facă nicio declarație jurnaliștilor care se aflau la ușa restaurantului. Superstarul s-a oprit doar să semneze tricoul Barcelonei al unui fan, dar nu a vrut să răspundă despre o posibilă revenire.

Revenire la Barca sau doar cină cu prietenii?

Vizita lui Lionel Messi la Barcelona vine cu puțin timp înainte de închiderea perioadei de transferuri din această iarnă și speculațiile sunt în toi, cu toate că este puțin probabil ca această cină să fi fost mai mult decât o întâlnire între prieteni.

ADVERTISEMENT

Argentinianul a profitat de faptul că antrenorul formației Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino, le-a oferit jucătorilor câteva zile libere ținând cont că Ligue 1 se întrerupe în acest weekend deoarece este dată în calendarul FIFA pentru echipele naționale.

După apariția tot mai multor zvonuri că Messi și familia sa nu s-au acomodat la Paris, cotidianul francez Le Parisien, apropiat de clubul PSG, a publicat un amplu material cu superstarul argentinian în care arată că acesta s-a adaptat perfect la noua sa viață și este încântat de tot ce i se întâmplă în noua sa aventură.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, fără meci jucat în 2022

Infectat cu Covid-19 la finalul anului trecut, Lionel Messi a reuşit să scape repede de virus. Chiar şi aşa, argentinianul a revenit treptat la antrenamente şi nu a jucat niciun meci în acest an, ratând duelurile cu Vannes, Lyon şi Brest.

“El e din ce în ce mai bine. Se află sub supravegherea staff-ului medical, lucrurile se îmbunătățesc lent și sperăm să fie curând cu echipa”, declara Mauricio Pochettino înaintea meciului cu Brest.

La PSG, Lionel Messi are un salariu anual de 61.130.322 de euro, cel mai mare din lumea fotbalului în prezent. Astfel, după şase luni, parizienii i-au plătit deja 30.565.161 de euro, ceea ce înseamnă 5.094.193 de euro pe lună. O adevărată avere intrată în conturile familiei Messi.

ADVERTISEMENT