VIDEO. Mesajul surpriză al soţiei înaintea meciului 600 al lui Leo Messi

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
05/11/2017, 00:02
VIDEO. Mesajul surpriză al soţiei înaintea meciului 600 al lui Leo Messi

Leo Messi va juca sâmbătă seara, în faţa unui stadion arhiplin, pe Nou Camp, pentru a 600-a oară în tricoul Barcelonei. Catalanii vor primi vizita unui adversar incomod în tradiţia meciurilor directe, FC Sevilla, dar care este chiar victima preferată a argentinianului, dintre toate echipele întâlnite în carieră. Va fi o coregrafie specială făcută de suporteri în cinstea celui mai valoros jucător pe care l-a avut Barcelona în istoria sa.

Înaintea acestui meci, soţia sa, Antonella, a făcut pe contul de socializare anunţul prin care anunţă darul cu totul special pentru Leo. Antonella Rocuzzo confirmă oficial, prin intermediul unui hashtag, ceea ce se bănuia de mai multă vreme şi fusese sugerat de o fotografie în care jucătorul mângâia burta soţiei sale. Messi va fi pentru a treia oară tată, el având deja doi băieţi, pe Thiago, 5 ani şi Mateo, 2 ani.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Leo Messi va anunţa curând decizia de a continua sau nu pe Camp Nou

Şi după cele scrise pe Instagram, cu ocazia zilei de naştere a lui Thiago, în familia Messi va mai sosi încă un băiat. “La mulţi ani Thiago. 5 ani. Cât de mare ai crescut, dragostea mea. Sper să fii mereu fericit” –  a scris Antonella, după care a adăugat hashtagul #papimamimatuytuhnitoencamino. Mesajul a fost repede descifrat de presa argentiniană şi se traduce astfel:   “Tati, mami, Matu şi frăţiorul tău care e pe drum”.

Antonella Rocuzzo va fi prezentă la meci, alături de ambii copii. Leo Messi a postat la rândul său pe reţeaua de socializare un istoric video al golurilor marcate împotriva Sevillei. În ultimele 11 sezoane a marcat 23 de goluri şi a marcat meci de meci împotriva andaluzilor, dovedindu-se o adevărată bestia nera. Messi spune că în scurt timp va face anunţul oficial privind decizia de a continua sau nu pe Nou Camp.

Închide ×