Sport

Leo Messi, cifre amețitoare la PSG în startul sezonului. Argentinianul, asul din mâneca lui Galtier pentru Liga Campionilor

PSG are un start de sezon absolut fantastic cu șase victorii și o remiză, 28 de goluri marcate și doar 4 primite. Însă, adevăratul artizan al campioanei Franței este Leo Messi, care are cifre remarcabile.
06.09.2022 | 08:35
Leo Messi cifre ametitoare la PSG in startul sezonului Argentinianul asul din  maneca lui Galtier pentru Liga Campionilor
PSG are un start de sezon absolut fantastic cu șase victorii și o remiză, 28 de goluri marcate și doar 4 primite. Însă, adevăratul artizan al campioanei Franței este Leo Messi, care are cifre remarcabile. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În weekend, argentinianul a făcut un nou meci mare reușind două pase decisive la golurile marcate de Kylian Mabppe în victoria cu Nantes, scor 3-0.

Cifre senzaționale pentru Leo Messi la PSG

După o primă stagiune modestă în tricoul lui PSG după transferul de la Barcelona, Leo Messi s-a dezlănțuit în actuala stagiune și are cifre remarcabile. Iar acest lucru o situează pe PSG între favoritele la câștigarea Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Dacă pe Camp Nou a fost ani la rândul omul care marca pe bandă rulantă, argentinianul s-a transformat sub comanda lui Christophe Galtier la PSG într-un adevărat pasator, reușind să ofere nu mai puțin de 6 assist-uri pentru coechipierii săi, patru pentru Mbappe și două pentru Neymar.

Pe lângă pasele descisive, Messi a reușit să-și treacă în cont și patru goluri în șapte meciuri, iar alături de cei doi colegi din atacul lui PSG formează o adevărată tripletă letală, iar acest lucru o arată statisticile.

ADVERTISEMENT

Dacă argentinianul a trecut la servire, Mbappe și Neymar se ocupă cu finalizările. Francezul are 7 goluri în 5 partide, în timp ce brazilianul are în cont nu mai puțin 9 reușite și 6 assist-uri în 7 jocuri.

Neymar, sămânță de scandal la PSG

Pentru PSG urmează debutul în noua stagiune a Ligii Campionilor, competiție pe care visează de ani buni să o câștige. Francezii vor juca primul meci pe Parc des Princes, marți, 6 septembrie, de la ora 22:00, împotriva lui Juventus Torino.

ADVERTISEMENT

În ciuda startul de sezon perfect, la PSG nu este deloc liniște. Neymar a ratat o ocazie uriașă în meciul din deplasare cu Nantes, câștigat de parizieni cu scorul de 3-0. La ultimul gol, brazilianul putea marca pentru a opta oară în Ligue 1, însă Nuno Mendes a fost cel care a împins balonul în plasă în cele din urmă.

Bucuria golului parizienilor l-a surprins pe Neymar cu mâinile în cap, mai degrabă nervos pe ratarea sa decât bucuros pentru echipa sa. Ce s-a întâmplat la acea fază? În minutul 68, Hakimi a intrat excelent în flancul drept și a centrat în careu, iar Renato Sanches a șutat însă pe lângă minge. Neymar s-a văzut singur cu poarta goală, însă a șutat în bară. Pe respingere, Nuno Mendes a reușit să înscrie cu un șut puternic.

ADVERTISEMENT

Neymar se uită cu invidie la colegii săi de echipă care sărbătoresc marcarea golului. Brazilianul și-a pus imediat mâinile în cap și a fost extrem de frustrat pentru nereușita sa. Apoi, el a schimbat câteva vorbe cu Lionel Messi, în timp camerele TV îl urmăreau cu insistență.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Juventus: 3,65 este cota pentru „peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT