Fotbal international

Leo Messi a jucat o repriză în amicalul Barcelona – Gimnastic Tarragona 3-1. L-a lăsat pe Griezmann să bată penalty. Video

12.09.2020 | 22:02
Leo Messi a jucat o repriza in amicalul Barcelona  Gimnastic Tarragona 31 La lasat pe Griezmann sa bata penalty Video
ADVERTISEMENT

Atacantul Leo Messi a fost convocat pentru primul meci al Barcelonei din era Ronald Koeman, un amical cu Gimnastic Tarragona.

Întâlnirea este programată de la ora 20:00 și este prima pentru catalani după dezastrul înregistrat cu Bayern Munchen, scor 2-8, în sferturile Ligii Campionilor din ssezonul trecut.

ADVERTISEMENT

După eșecul rușinos și numirea tehnicianul olandez, la gruparea catalană a început o adevărată dramă deoarece Messi a anunțat că își dorește să plece de pe Camp Nou.


UPDATE, 12 septembrie, ora 22:04 / FC Barcelona a câștigat cu 3-1 amicalul cu Gimnastic Tarragona, primul meci al lui Ronald Koeman pe banca tehnică a catalanilor.

ADVERTISEMENT

Leo Messi a jucat în prima repriză și a fost folosit în banda dreaptă într-un sistem 4-2-3-1. Argentinianul nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor, el lăsându-l pe Antoine Griezmann să execute un penalty.

Reușitele catalanilor au fost semnate de Dembele (5), Griezmann (17 penalty) și Coutinho (51 penalty). Koeman a folosit următoarea formulă de echipă: Neto (Inaki Pena 46) – Sergi Roberto (Semedo 46), Pique (Araujo 46), Lenglet (Cuenca 46), Jordi Alba (Junior Firpo 46) – Busquets (Riqui Puig 46), Alena (De Jong 46) – Messi (Trincao 46), Pedri (Coutinho 46), Dembele (Konrad 46), Griezmann (Braithwaite 46).

ADVERTISEMENT

Ronald Koeman l-a convocat pe Leo Messi pentru primul meci al Barcelonei

În cele din urmă, Leo Messi a decis să mai rămână încă un sezon la FC Barcelona, dar rămâne de văzut cum va colabora cu Ronald Koeman, după ce cei doi au avut mai multe discuții în contradictoriu, iar olandezul i-a transmis că s-a terminat cu favoritismele.

După două săptămâni de natrenameente, Barcelona va juca în această seară un meci amical cu modesta Gimnstic Tarragona, iar Leo Messi a fost inclus în lot. Nu același lucru s-a întâmplat cu proscrișii Luis Suarez, Artiro Vidal și Samuel Umtiti.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că încă se pregătește alături de catalani, Suarez s-a pus cu burta pe carte și învață limba italiană deoarece este dorit insistent de Juventus Torino. La rândul său, Vidal ar fi ajuns dejaa în Italia și negocviază un transfer la Inter Milano.

Revenit după împrumutul la Bayern Munchen, brazilianul Philippe Coutinho, face și el parte din lot, alături de omul pe care Koeman îl vede noul star din atacul Barcei, Antoine Griezmann. Francezul va juca în această seară pentru prima dată cu numărul 7 la formația catalană.

Dintre convocații pentru amicalul cu Gimnastic Tarragona lipsește viitorul star de pe Camp Nou, Ansu Fati, care s-a accidenmtat ușor la meciurile naționalei Spaniei. Tânărul atacant nu are nimic grav, dar Koeman nu vrea să riște o accidentare mai gravă.

După ce Messi a fost convins să rămână la Barcelona, Ronald Koeman a vorbit la superlativ de jucătorul argentinian. De asemenea, olandezul s-a arătat mulțumit de felul cum elevii săi au răspuns cererilor sale la antrenamente.

ADVERTISEMENT