Sport

Leo Messi debutează în cinematografie. Va juca într-un serial extrem de popular în Argentina. Video

Lionel Messi continuă să surprindă. Starul argentinian a acceptat să joace într-un serial extrem de popular în America de Sud. Colegii de platou sunt vedete în cinematografie.
11.06.2022 | 10:52
Leo Messi debuteaza in cinematografie Va juca intrun serial extrem de popular in Argentina Video
Leo Messi va debuta anul viitor pe micile ecrane în serialul ”Los protectors”. Sursa foto: Cuba Detail Zero
ADVERTISEMENT

După un sezon mai degrabă modest în tricoul campioanei Franței, PSG, Lionel Messi își surprinde fanii din lumea întreagă. Argentinianul a primit un rol într-unul dintre cele mai populare seriale din America de Sud.

Leo Messi debutează pe micile ecrane în 2023

Căpitanul naționalei Argentinei își va face debutul pe micile ecrane anul viitor, când va fi difuzată seria a doua a serialului ”Los protectores” (Protectorii – n.r.).

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a primit un rol temporar și va apărea, pentru început, într-un singur episod al filmului amintit, altfel extrem de popular în Argentina și în America de Sud.

Conform publicației Marca, sextuplul câștigător al ”Balonului de aur” a filmat scenele la Paris, producătorii serialului deplasând întreaga echipă în capitala Franței, special pentru Messi.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul nu doar că nu a avut emoții în timpul filmărilor, dar i-a și impresionat pe regizorii peliculei în care apare alături de nume importante din cinematografie.

Colegii de platou ai vedetei naționalei Argentinei și a lui PSG sunt Adrian Suar, Gustavo Bermudez și Andres Parra, cunoscut pentru rolul din ”Escobar, baronul răului”, în care l-a interpretat pe celebrul traficant de droguri, Pablo Escobar.

ADVERTISEMENT

În ”Los Protectores”, altfel un serial de comedie, Lionel Messi joacă rolul unui impresar falit, care se aliază cu alți doi agenți pentru a deveni protectorii unui fotbalist de talie mondială.

Leo Messi a câștigat primele trofee în tricoul naționalei Argentinei

Lui Lionel Messi îi merge tot mai bine la echipa națională a Argentinei. După ce anul trecut a câștigat primul trofeu alături de ”pume”, vedeta lui PSG și-a trecut în palmares, recent, al doilea trofeu.

ADVERTISEMENT

La începutul acestei luni Argentina a spulberat Italia cu 3-0, în Finalissima, trofeul pe care și-l dispută campioanele din America de Sud și Europa.

Chiar dacă nu a înscris contra Italiei, Messi s-a revanșat în următorul meci al Argentinei 5-0 cu Estonia, toate reușitele purtând semnătura lui Leo Messi.

ADVERTISEMENT
Tags: