Fotbal international

Leo Messi, declarația secolului! “Mi-e dor de Cristiano Ronaldo, dar îmi era dificil să-l privesc ridicând trofee!”

29.03.2019 | 21:05
Leo Messi declaratia secolului Mie dor de Cristiano Ronaldo dar imi era dificil sal privesc ridicand trofee

Leo Messi a oferit declarația secolului la doar câteva luni după ce Cristiano Ronaldo a ales să plece din La Liga și a semnat cu campioana Italiei, Juventus Torino. Argentinianul a oferit un amplu interviu în care a acceptat să vorbească despre cei mai buni jucători din lume. Discuția a curs firesc și spre rivalul său, Cristiano Ronaldo. Messi a recunoscut că îi lipsesc în acest moment disputele cu jucătorul portughez.

Leo Messi, declarația secolului!

Mi-e dor de Cristiano în Spania. A fost o perioadă frumoasă cu el alături, dar era dificil să îl privesc ridicând rofee. Mi-aş fi dorit să fie în continuare aici. Am foarte mult respect pentru Juventus, au o echipă extraordinară, mai ales cu Ronaldo, a spus Lionel Messi pentru cei de la Radio Radio 94.7 atunci când a fost chestionat despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo.

Mai mult de atât, Lionel Messi a acceptat să alcătuiască și o listă cu cei mai buni 5 jucători pentru el în clipa de față. La ora actuală, Neymar, Mbappe, Suarez, Aguero şi Hazard sunt cei mai buni din lume. Pe Cristiano îl pun la acelaşi nivel cu mine, a mai spus Messi care nu a contenit cu laudele la adresa portughezului ajuns între timp în Serie A, la Juventus Torino, formație aflată încă în cursa pentru trofeul UEFA Champions League.

Leo Messi, declarația secolului! MEssi
Messi spune că Ronaldo este la același nivel cu el

Cristiano Ronaldo a părăsit-o pe Manchester United în luna iulie a anului 2009 și a devenit încet, dar sigur o adevărată emblemă pentru Real Madrid. Nu mai puțin de 94 de milioane de euro au plătit ibericii în schimbul portughezului. Ronaldo era la acel moment cel mai scump jucător de pe Pământ, însă, în mod categoric, efortul financiar depus de conducerea madrilenilor a fost răsplătit pe măsură de atacantul lusitan.

Astfel, după 9 ani de zile petrecuți la echipă, Ronaldo a lăsat în vitrina clubului 16 trofee majore. A marcat peste 450 de goluri, a dat peste 130 de pase decisive pentru coechipieri și dus echipa pe cele mai înalte culmi.

  • 4 trofee UEFA Champions League a câștigat Ronaldo la Real Madrid