Sport

Leo Messi și-a sărutat soția pe ringul de dans. Imagini virale de Crăciun. Video

Lionel Messi (34 de ani), starul celor de la PSG, și soția sa, Antonela Raccuzzo (33 de ani), au devenit virali, în mediul online, cu dansul lor din Ajunul Crăciunului.
26.12.2021 | 00:01
Leo Messi sia sarutat sotia pe ringul de dans Imagini virale de Craciun Video
ADVERTISEMENT

Leo Messi sărbătorește Crăciunul în Rosario, orașul său natal din Argentina, alături de soția sa, Antonela Raccuzzo, și apropiați.

Însă, vacanța „Balonului de Aur” va fi una scurtă, deoarece fotbaliștii lui Mauricio Pochettino vor relua antrenamentele pe 2 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Leo Messi este „as” și pe ringul de dans

Leo Messi nu se pricepe doar la fotbal, ci și la dans. Dovadă stă clipul devenit viral, în mediul online, care îi are protagoniști pe starul de la PSG și Antonela Raccuzzo, soția sa.

Cei doi și-au demonstrat talentul la dans pe ritmuri latino. La un moment dat, Leo Messi a sărutat-o pe soția sa, semn că forma mai puțin bună, prin care trece la PSG, nu îl afectează și în viața personală.

ADVERTISEMENT

Înainte ca videoclipul să fie postat, pe Instagram, de Antonela Raccuzzo și să devină viral, cei doi soți au postat o fotografie împreună în fața unui pom de Crăciun uriaș, care a strâns peste 2.5 de milioane de aprecieri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Leo Messi ar fi stricat prietenia dintre Neymar și Kylian Mbappe

Se știe faptul că între Neymar și Kylian Mbappe există o relație de prietenie specială, atât pe terenul de fotbal, cât și în afara acestuia. Însă, potrivit presei britanice, venirea lui Leo Messi, din această vară, la PSG a „răcit” relația dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Concret, Mbappe ar fi nemulțumit de faptul că Neymar îi acordă mai multă atenție lui Messi, jucător alături de care a scris istorie în perioada petrecută la Barcelona.

Leo Messi a fost transferat de PSG liber de contract de la Barcelona.

Mauricio Pochettino nu a mers în Argentina

Mauricio Pochettino, conaționalul și antrenorul lui Messi la PSG, a ales să nu meargă în țara natală de sărbători, din cauza temerii de noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Cred că este important să profităm de familiile noastre în aceste vremuri dificile. Din păcate, noi (n.r. el și staff-ul) nu vom putea merge în Argentina, dar cred că este important ca jucătorii să profite de familiile lor”, a declarat Pochettino.

  • 60 de milioane de euro este cota lui Leo Messi, conform transfermarkt.com
  • 6 goluri și 5 pase decisive a dat Leo Messi în 16 partide bifate pentru PSG
ADVERTISEMENT