Fotbal international

Wout Weghorst i-a dat replica lui Lionel Messi după ce l-a făcut „prost”: „Am auzit cuvinte lipsite de respect”. Video

Lionel Messi și Emiliano Martinez au răbufnit la interviurile de la finalul partidei Olanda - Argentina. Starul lui PSG i-a făcut praf pe Weghorst și Van Gaal.
10.12.2022 | 17:48
Wout Weghorst ia dat replica lui Lionel Messi dupa ce la facut prost Am auzit cuvinte lipsite de respect Video
Wout Weghorst a oferit prima reacție după ce a fost jignit de Lionel Messi. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
10-12-2022
15:57

Prima reacție a lui Wout Weghorst după ce a fost jignit de Lionel Messi

Lionel Messi a cedat nervos la finalul partidei care a consemnat calificarea Argentinei în semifinalele Cupei Mondiale. Starul argentinian l-a jignit pe Wout Weghorst, iar atacantul olandez, care a reușit „dubla” împotriva sud-americanilor a replicat. 

„Am vrut să dau mâna cu el după meci. Îl respect mult, ca fotbalist. Dar mi-a dat peste mână și nu a vrut să îmi vorbească.

Spaniola mea nu este atât de bună, dar am auzit cuvinte lipsite de respect. Sunt foarte dezamăgit”, au fost cuvintele atacantului lui Beșiktaș. 

10-12-2022
10:55

Lionel Messi și-a explicat reacția nervoasă de la finalul meciului Olanda - Argentina

Lionel Messi l-a făcut „prost” pe Wout Weghorst la finalul meciului Olanda – Argentina. Ulterior, superstarul argentinian a explicat de ce nu s-a putut controla când atacantul olandez a trecut prin fața sa la interviu. 

„Nu-mi place să vorbesc înainte de jocuri. Jucătorul cu numărul 19 (n.r. Weghorst), de când a intrat în joc, a început să ne provoace, să ne lovească, să ne spună lucruri… Mi se pare că asta nu face parte din fotbal.

Întotdeauna respect pe toată lumea și îmi place ca și eu să fiu respectat. Antrenorul lor nu a fost respectuos cu noi”, a declarat Lionel Messi. 

Lionel Messi a argumentat și de ce „pumele” nu au ezitat să se bucure accentuat deși rivalii olandezi erau la pământ. „Egalarea lor mi s-a părut foarte nedreaptă. A venit dintr-o lovitură liberă, care nu trebuia acordată, după părerea mea.

Însă arbitrul a fost aşa tot meciul, a fost cu adevărat împotriva noastră. Când Lautaro (Martinez) a transformat penalty-ul său, a fost o bucurie imensă. Pentru că am suferit, a fost un meci foarte dur”, a mai spus Lionel Messi. 

Argentina s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar și o va înfrunta pe Croația. Ambele echipe s-au calificat în careul de ași după ce au câștigat la loviturile de departajare. Deși „pumele” au trimis-o acasă pe Olanda, fotbaliștii lui Lionel Scaloni au fost foarte furioși la interviurile de la finalul meciului.

Lionel Messi, un car de nervi după Olanda – Argentina. Septuplul Balon de Aur i-a pus la zid pe Louis van Gaal și pe Weghorst

Lionel Messi și-a trecut numele pe lista marcatorilor și la meciul cu Olanda după ce reușise să înscrie cu Arabia Saudită, Mexic și Australia. Superstarul lui PSG a oferit și o pasă decisivă și a fost ales omul meciului de pe Lusail Iconic Stadium.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei împotriva „Portocalei Mecanice”, Lionel Messi a cedat nervos la adresa lui Wout Weghorst, atacantul care a înscris „dubla” ce a trimis meciul în prelungiri. Înainte să fie intervievat, Lionel Messi i-a aruncat cuvinte grele fotbalistului olandez, după ce olandezul a trecut și i-a spus ceva argentinianului.

„La ce te uiți, prostule? Du-te acolo, prostule! Hai, du-te acolo!”, au fost cuvintele lui Lionel Messi, în direct la TyC Sports.

ADVERTISEMENT

Louis van Gaal, următoarea țintă a lui Lionel Messi: „Jucătorii săi aruncă mingea în careu, la bătaie”

Duelurile tari din timpul partidei l-au făcut pe Lionel Messi să-și îndrepte furia și spre Louis van Gaal. Selecționerul „batavilor” a anunțat că se retrage după al treilea mandat pe banca „Portocalei Mecanice”.

Căpitanul Argentinei contestă calitățile de antrenor ale fostului tehnician de la Manchester United. „Spune că e un om al fotbalului, dar în timpul meciurilor jucătorii săi aruncă mingea în careu, la bătaie”a declarat Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

După ce Lionel Messi l-a acuzat în termeni duri, „centralul” spaniol Mateu Lahoz a fost ținta eroului dintre buturile Argentinei Emiliano Martinez. Fotbalistul lui Aston Villa a aruncat, de asemenea, cuvinte grele băncii echipei olandeze la finalul meciului de pe cea mai mare arenă din Qatar.

„Ține-ți gura închisă! V-am f***t de două ori!”, a fost reacția lui Emiliano Martinez după ce jucătorii celor două formații s-au încăierat la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Emiliano Martinez, derapaj la adresa „centralului” Mateu Lahoz la Cupa Mondială

Emiliano Martinez a fost eroul sud-americanilor după ce a reușit să apere execuțiile lui Virgil Van Dijk și Steven Berghuis la loviturile de departajare. În vârstă de 30 de ani, goalkeeper-ul argentinian și-a îndreptat tunurile spre Mateu Lahoz.

„Arbitrul a fost inutil. Sper că nu vom mai da peste acest arbitru. Spre finalul meciului, arbitrul a decis totul în favoarea lor. A dat zece minute de prelungiri fără niciun motiv. Oferea lovituri libere de la marginea careului, total gratuit. Voia ca ei să înscrie, să fie egalitate.

Lahoz este complet nebun, este cel mai slab arbitru de la Cupa Mondială. Și este arogant. Dacă îi spui ceva, îți răspunde foarte rău. Cred că, după eliminarea Spaniei, voia să ieșim și noi”, a spus Emiliano Martinez.

Portarul „pumelor” l-a „înțepat” și pe Louis van Gaal după ce s-a impus în fața selecționatei sale la penalty-uri, capitol la care cel mai în vârstă selecționer de la Cupa Mondială din Qatar, a mărturisit că „Portocala Mecanică” are avantaj.

„L-am auzit pe Van Gaal spunând “Avem un avantaj la loviturile de departajare. Dacă vom ajunge acolo, vom câștiga”. Cred că trebuie să-și țină gura închisă acum”, a încheiat Emiliano Martinez.

ADVERTISEMENT