Sport

Leo Messi, gest uriaș pentru un fan înaintea meciului cu Brazilia. De ce l-a primit în cantonament. Video

Deși concentrat pe meciul cu Brazilia ce urma să aibă loc, Leo Messi a arătat încă o dată că știe să-și țină fanii aproape și unuia dintre ei i-a făcut o surpriză neașteptată.
17.11.2021 | 08:55
Leo Messi gest urias pentru un fan inaintea meciului cu Brazilia De ce la primit in cantonament Video
ADVERTISEMENT

Argentina a remizat cu Brazilia, scor 0-0, și este la un pas de calificarea la turneul final al Cupei Mondiale din 2022.

În ciuda faptului că este unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, Messi și-a trecut primul titlu major cu naționala ”pumelor” abia în această vară când a cucerit Copa America.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului cu Brazilia, Leo Messi i-a acordat un autograf inedit unui fan

Acest prim trofeu al lui Leo Messi cu naționala Argentinei a fost sărbătorit cum se cuvine de suporterii naționalei din Țara Tangoului, mai ales că a venit după o victorie în fața marii rivale Brazilia, iar unul dintre fani a mers chiar mai departe și și-a tatuat pe spate imaginea în care starul formației lui Lionel Scaloni sărută trofeul Copa America.

Imaginea cu tânărul suporter tatuat a făcut înconjurul lumii în vară, iar acum Messi a ținut să-i mulțumească într-un mod inedit. Conform cotidianului Ole, fanul a ajuns la hotelul din San Juan unde era cazată echipa Argentinei și a reușit să primească un autograf al vedetei chiar pe piele, lângă imensul tatuaj.

ADVERTISEMENT

Leo Messi fan Brazilia

”Este o nebunie. Sunt foarte încântat. L-am întâlnit pe Daddy (n.r. – Marcelo D’Andrea, kinetoterapeut la naţionala Argentinei) şi l-am întrebat dacă Messi îmi poate da un autograf. Mi-a spus că a văzut poza cu tatuajul și mă va căuta”, a povestit suporterul cum a ajuns la Messi.

Cum l-a descris suporterul pe superstarul Argentinei

Fanul s-a arătat încântat de faptul că superstarul de la PSG nu este deloc o persoană fițoasă și a mărturisit că pe lângă imaginea cu Messi ținând în brațe trofeul Copa America, acum își va tatua și autograful.

ADVERTISEMENT

”S-a apropiat singur, este foarte umil. Tipul are o inimă uriașă, ceea ce tocmai a făcut nu cred că va mai face cineva. Trebuie să-mi fac un alt tatuaj acum!

Lui Leo i-a plăcut tatuajul. I-am reamintit că împreună cu fratele meu am intrat pe teren în 2016 la un meci al naționalei. Îi sunt 100% recunoscător. Îl iubesc, ne-a cucerit inimile tuturor pentru felul în care este ca persoană”, a încheiat fanul.

ADVERTISEMENT

Nu e la primul autograf pe piele

Nu este pentru prima dată când Leo Messi face astfel de gesturi. În luna iunie, în timpul desfășurării Copa America și când viitorul său părea să fie legat de FC Barcelona, fotbalistul a dat un autograf pe spatele unui fan brazilian.

Acel suporter avea tatuată imaginea lui Messi în echipamentul Barcelonei și recrea povestea în care argentinianul le-a arătat tricoul ”blaugrana” fanilor de la Real Madrid imediat după ce înscris un gol într-un El Clasico.

Starul naționalei Argentinei a fost cel care a calmat spiritele înaintea partidei cu Brazilia, atunci când fanii furioși că delegația abia sosită la San Juan a intrat în hotel pe o ușă secundară. Văzând supărarea suporterilor, Messi și-a luat coechipierii și a ieșit în fața hotelului pentru a-i saluta pe cei prezenți.

ADVERTISEMENT