Stiri sportive

Leo Messi, dedicație pentru fiul său Mateo. Cum a sărbătorit golul marcat din scăriță cu Lyon

Leo Messi dedicatie pentru fiul sau Mateo Cum a sarbatorit golul marcat din scarita cu Lyon

Leo Messi a fost omul cheie, ca de obicei, în succesul contodent al Barcelonei în fața lui Lyon și la faza în care a înscris din penalty, a sărbătorit pe mișcări de Macarena, dedicație pentru fiul său Mateo. Argentinianul a fost încă odată one man show, marcând, pasând și luminând jocul catalanilor în orice moment, iar la scorul de 2-1 el a fost cel care a risipit orice urmă de emoție cu al treilea gol, după care Barca s-a dezlănțuit și a fixat tabela la scorul de 5-1.

Leo Messi gol și dedicație pentru fiul său pe ritm de Macarena

Barcelona e acum în sferturi de finală, singura ambasadoare a fotbalului spaniol la acest nivel, printre patru grupări engleze, una italiană, alta olandeză și FC Porto. Este cotată drept a treia favorită la câștigarea trofeului, după Manchester City și Juventus. Dar cu un asemenea jucător pe teren, un fenomen precum Leo Messi, Barca poate spera până la capăt că după 2015 ar putea reveni la comanda Europei.

Leo Messi celebrând al treilea gol din meciul cu Lyon
Leo Messi celebrând al treilea gol din meciul cu Lyon

Messi a înscris din penalty cu o execuție sigură, dar riscantă, o Panenka pe centrul porții, la care portarul francezilor nu a avut replică, pentru că plecase deja pe un colț. Astfel de goluri din scăriță au marcat frecvent marii jucători, de curând și Cristiano Ronaldo într-un meci al lui Juventus. Golul a fost urmat de o scurtă demonstrație de dans pe ritm de Macarena, special pentru fiul său Mateo, care este foarte pasionat de dans și în special de ritmurile latino.

Cât costă o monedă atinsă de Leo Messi

Messi a ajuns efectiv un fenomen. Dovada cea mai bună o arată și postarea prin care persoana cu pricina susține că deține o monedă de un euro pe care a scăpat-o Messi din buzunar la zona de contact cu presa și respectivul solicită acum de cinci ori mai mult valoarea monezii, iar numărul celor care imediat au reacționat dorind să o cumpere este foarte mare.

Leo Messi e un fenomen. O monedă atinsă de el costă de cinci ori mai mult.
Leo Messi e un fenomen. O monedă atinsă de el costă de cinci ori mai mult.

În privința adversarului pe care l-ar dori în sferturi Leo Messi nu are nici o preferință, spunând că dacă ești Barca și vrei să câștigi Champions trebuie să fii în stare să îi bați pe toți, ca să arăți că ești cel mai bun și că meriți, dar colegii săi au ales în proporție de peste 60 la sută pe vecinii de peninsulă, FC Porto. Pare adversarul cel mai accesibil dintre toți și curios lucru, Ajax, stârnește îngrijorare, după ce a eliminat pe Real Madrid.