Fotbal international

Leo Messi îl aşteaptă pe Neymar la Bacelona: “Ar fi frumos!”

27.12.2018 | 11:15
Leo Messi îl aşteaptă pe Neymar pe Nou Camp. Cei doi au rămas buni prieteni

Starul argentinian al catalanilor, Leo Messi, a vorbit pentru radio Marca, referindu-se la posibilitatea de a juca din nou alături de Neymar sau de a răspunde provocării lui Cristiano Ronaldo pentru continuarea rivalităţii lor pe tărâm italian. Messi declară că ar fi foarte fericit dacă Neymar ar dori să revină pe Camp Nou şi că l-ar primi cu braţele deschise atât ca valoarea a jucătorului, cât şi pentru calitatea de a fi agreat în vestiar. Însă nu îşi face, momentan, mari speranţe în acest sens, pentru că este greu ca Neymar să poată pleca uşor de la PSG.

“Mi se pare complicat. Mi-ar plăcea şi ar plăcea tuturor ca Neymar să se întoarcă, pentru că nimeni nu a uitat ce a făcut aici. Raportul nostru nu a avut nimic de suferit deşi a plecat la PSG pentru acea sumă record (NR: 222 milioane euro). Suntem în continuare la fel de buni prieteni, am petrecut multă vreme împreună şi ar fi frumos să o mai putem face. Dar, sincer, mi se pare foarte greu să poată lăsa Parisul”.

Leo Messi spune că a rămas prieten cu Neymar şi îşi declară admiraţia pentru Pep Guardiola

 Messi a ţinut să îi dea răspunsul şi lui Cristiano Ronaldo, care acum câteva săptămâni îi aruncase provocarea de a lăsa şi el La Liga pentru a continua întrecerea dintre ei doi în Serie A. “Nu am nevoie de nici o schimbare. Nu trebuie să schimb nici echipa, nici campionatul, pentru a stabili noi obiective. Aici sunt la mine acasă, la cel mai bun club din lume şi nu ma nevoie de nici o schimbare.  Între mine şi Cristiano a fost mereu o rivalitate sănătoasă, fiecare dintre noi căuta să fie şi mai bun de la o zi la alta pentru a câştiga în faţa celuilalt”.

Leo Messi îl aşteaptă pe Neymar pe Nou Camp. Argentinianului i-ar plăcea mult să mai poată lucra şi cu Pep Guardiola, cu care a luat două Champions League
Leo Messi îl aşteaptă pe Neymar pe Nou Camp. Argentinianului i-ar plăcea mult să mai poată lucra şi cu Pep Guardiola

Messi a p[strat un respect şi o admiraţie totală pentru fostul său antrenor cu care a câştigat de două ori Champions League, Pep Guardiola şi nu ascunde faptul că i-ar plăcea şi şi şi-ar dori mult să mai poată lucra sub comanda lui. “Ştiu că acest lucru e dificil şi foarte puţin probabil, dar mi-ar plăcea mult să mai pot colabora cu unul dintre cei mai buni antrenori din lume care este Guardiola. Din păcate, pentru a se întâmpla aşa ceva este foarte complicat şi sunt şanse mici”. Ceea ce ]nseamnă că deşi ar vrea mult să fie din nou cu Pep Messi nu ar spune da nici de această dată unei oferte de la Manchester City.