Sport

Leo Messi, înconjurat de polițiști! Starul lui PSG a fost luat pe sus de fani într-un restaurant din Buenos Aires. Video

Lionel Messi a fost înconjurat de polițiști. Superstarul lui PSG a fost asaltat de fani la un restaurant din Buenos Aires.
21.03.2023 | 10:46
Leo Messi inconjurat de politisti Starul lui PSG a fost luat pe sus de fani intrun restaurant din Buenos Aires Video
Lionel Messi a fost înconjurat de polițilti în Buenos Aires. Superstarul lui PSG a fost asaltat de fanii argentinieni. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Leo Messi a mers în Argentina după perioada tensionată pe care a petrecut-o la PSG. Starul campioanei Franței a avut parte de un tratament de coșmar din partea fanilor la meciul cu Rennes, după ce a părăsit antrenamentul dinaintea partidei. Ajuns în America de Sud, campionul mondial a fost asaltat de fani.

Leo Messi, ajutat de polițiști, după ce a fost asaltat de fani la un restaurant din Buenos Aires

Pe 24 și 28 martie, Argentina dispută două meciuri amicale cu Panama și Curacao. Lionel Messi, căpitanul și MVP-ul Argentinei la Cupa Mondială din Qatar, va prezenta trofeul în fața fanilor. Partida va fi găzduită de stadionul Monumental din Buenos Aires, iar cererea de bilete este uriașă.

ADVERTISEMENT

Toate ticheletele au fost epuizate în doar două ore de la punerea în vânzare. Plecat în Argentina după ce a fost integralist în înfrângerea lui PSG cu Rennes, scor 0-2 în etapa a 28-a din Ligue 1, Messi a fost asaltat de fanii argentinieni.

Septuplul Balon de Aur a vrut să ia masa în oraș, însă suporterii argentinieni au luat la cunoștință și l-au asaltat pe superstarul lui PSG. Pentru a ajunge cu bine la destinație, Lionel Messi a fost înconjurat de polițiști. Majoritatea fanilor voiau o poză cu fostul fotbalist al Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi nu a fost deranjat după ce a fost asaltat de fani

Deși imaginile video arată că în jurul lui Messi se crease o adevărată nebunie, jucătorul lui PSG nu a fost deranjat, ci a fost surprins pe materialul video în timp ce zâmbește. Argentina joacă împotriva Panama vineri, 24 martie, de la ora 01:30, ora României.

Este primul meci pe care Argentina îl va disputa după ce a devenit campioană mondială. În tribune se vor afla 63.000 de suporteri, pentru că toate biletele au fost epuizate. După ce a fost fluierat de fanii lui PSG în meciul cu Rennes, Lionel Messi a mers direct la vestiare.

ADVERTISEMENT

Sergi Roberto, fundașul dreapta al Barcelonei, a vorbit despre incidentul care îl are protagonist pe fotbalistul care a scris istorie pe Camp Nou. Acesta a mărturisit că îl așteaptă cu brațele deschise pe Messi la Barcelona, în condițiile în care, argentinianul nu și-a prelungit contractul cu PSG.

Sergi Roberto îl așteaptă pe Lionel Messi la Barcelona: „Îl vom trata foarte bine”

Sergi Roberto a înscris în victoria Barcelonei în fața celor de la Real Madrid, scor 2-1 în etapa 26 din La Liga. Fundașul dreapta a vorbit despre revenirea lui Messi pe Camp Nou. „Cine nu este pregătit pentru revenirea lui Lionel Messi? Nu vrem să vorbim mult despre asta pentru că e treaba antrenorului și a președintelui.

ADVERTISEMENT

Dar noi, jucătorii, îl așteptăm deja cu brațele deschise. În final, nu înțeleg de ce a fost fluierat de fanii lui PSG. Are parte de un sezon bun la Paris și acum îl consideră vinovat pentru eliminare. E un jucător spectaculos și îl vom trata foarte bine, dacă se va întoarce”, a declarat Sergi Roberto, potrivit as.com.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,44 este cota pentru „1 solist” la meciul PSG – Lyon

ADVERTISEMENT