Fotbal international

Confesiunea lui Leo Messi: “Câștig cu Argentina și mă retrag de la națională. Real, ce eroare cu Cristiano Ronaldo!”

01.06.2019 | 14:24
Confesiunea lui Leo Messi Castig cu Argentina si ma retrag de la nationala Real ce eroare cu Cristiano Ronaldo

Leo Messi, starul Barcelonei, s-a confesat în studiourile Fox Sport Radio Argentina în privința prezenței sale la echipa națională, a viitorului său după ce nu va mai juca fotbal și asupra personajelor cheie din punctul său de vedere, cu contribuții mari la spectacolul deosebit din La Liga. Leo Messi se pregătește acum pentru apropiata competiție interțări a Americii de Sud, Copa America.

Leo Messi, interviu pentru Fox Sport

Messi are o adâncă nemulțumire în suflet, faptul că până acum nu a reușit să câștige nici un trofeu cu naționala țării sale. Cu Barcelona a umplut vitrina de trofee, dar la echipa națională, acolo unde așteptările întregii Argentine din partea lui sunt uriașe nu a avut încă nici un succes. Și anii trec, acum mai având mai puțin de o lună până va împlini 32 de ani.

“Îmi lipsește enorm un trofeu cu Argentina. Am fost odată foarte aproape de el. însă Dumnezeu a considerat că nu trebuia să îl luăm noi și nu l-am luat. Nu știu de pe acum dacă voi fi în 2022 în Argentina, pentru că acum am aproape 32 de ani și multe se pot întâmpla. Însă vreau cu orice preț să câștig un trofeu cu Argentina și apoi mă voi retrage de la echipa națională. 

Leo Messi vrea să lucreze cu copiii

Leo Messi vrea să antreneze copii

La club o să mai joc atâta timp cât voi simți plăcerea de a fi pe teren. Deocamdată plăcerea există, sunt ca un copil din acest punct de vedere, mă bucur la maxim jucând fotbal și apoi fiind alături de familie. Pep Guardiola mi-a fost cel mai bun profesor în fotbal, pregătirea cu el este o plăcere. Iniesta și Xavi îmi lipsesc enorm, cu ei mă simțeam din priviri, nici măcar nu trebuia să ne vorbim.

Mă gândesc cu frică la momentul în care nu voi mai juca. Asta se va întâmpla numai când nu voi mai simți plăcerea de a fi pe teren. Probabil că voi continua ca antrenor, dar nu la echipe de primă divizie. Vreau să lucrez mai întîi cu copiii, să îi simt în jurul meu dornici să învețe, să trăiască fotbalul așa cum am făcut-o eu.

Liga e mai săracă fără Ronaldo

La Liga e mai săracă de când a plecat Cristiano Ronaldo. Mulți mi-au sărit în cap când am spus că Real Madrid a făcut o mare eroare lăsându-l să plece. Un jucător care îți înscrie 50 de goluri pe sezon este clar un punct de referință pentru ca Liga respectivă să fie mult mai atractivă. Acum se vede ce a însemnat ușurința cu care a fost lăsat să plece.”