Sport

Leo Messi, invitat să se retragă în Argentina! La ce echipă ar putea să joace ultimul meci: „Sper să vină!”

Ignacio Astore, președintele clubului Newell's Old Boys, a vorbit despre eforturile pe care formația din Argentina le face pentru a-l convinge pe Leo Messi să se retragă de la echipa unde a evoluat în copilărie.
06.04.2022 | 09:05
Leo Messi invitat sa se retraga in Argentina La ce echipa ar putea sa joace ultimul meci Sper sa vina
Ignacio Astore, președintele clubului Newell's Old Boys, a vorbit despre eforturile pe care formația din Argentina le face pentru a-l convinge pe Leo Messi să se retragă de la echipa unde a evoluat în copilărie
ADVERTISEMENT

Leo Messi a ajuns la vârsta de 34 de ani, motiv pentru care, în spațiul public, se vorbește tot mai des despre faptul că momentul retragerii fotbalistului argentinian se apropie.

Leo Messi, invitat să se retragă în Argentina

Ignacio Astore a anunțat că își dorește foarte mult ca Leo Messi să bifeze ultimul său meci oficial în tricoul celor de la Newell’s Old Boys.

ADVERTISEMENT

Pentru a-l atrage pe actualul fotbalist de la PSG, Newell’s Old Boys a demarat mai multe îmbunătățiri la club, printre care se numără și modernizarea propriului stadion.

„Pentru ca Messi să vină, clubul trebuie să fie pregătit de orice. Trebuie să dăm stadionului un salt calitativ și trebuie să fie în concordanță cu condițiile la nivel național și mondial.

ADVERTISEMENT

Acest club a făcut o muncă grozavă cu foștii jucători și antrenori ai clubului, dar și cu cei care sunt încă în activitate, cum e Messi. Vrem să extindem brandul Newell’s. Sper să vină, dar depinde de el și de cât este de pregătit clubul”, a declarat Ignacio Astore, pentru sport.es.

Leo Messi a evoluat timp de cinci ani pentru Newell’s Old Boys, în perioada 1995-2000.

Leo Messi, șanse minime să revină la FC Barcelona

Având în vedere că Leo Messi nu a reușit să se acomodeze la PSG, s-a speculat faptul că argentinianul ar putea reveni la FC Barcelona. Însă, Joan Laporta, președintele echipei catalane, a dezmințit această ipoteză.

ADVERTISEMENT

„Nu am primit niciun mesaj din partea lui Messi pentru revenirea la Barca. Nici de la anturajul său.

Momentan nu luăm în considerare această opțiune. Construim o nouă echipă tânără, combinată cu jucători experimentaţi care fac o simbioză bună, ce începe să funcţioneze.

ADVERTISEMENT

Dar Leo este Leo, cel mai bun jucător din lume. Cu starea sa de spirit, Messi este un învingător şi merită respectul, atât ca jucător, cât şi ca persoană.

Relația este mai puțin fluidă decât înainte. Nu există contact personal pentru că se află la Paris. Îmi amintesc de el cu drag.

Pentru mine nu a fost o perioadă ușoară și m-am bucurat că lucrurile au stat altfel, dar uneori instituția este pe primul loc și nu puteam pune instituția în mai mult pericol. Și am făcut ceea ce trebuia să facem”, a declarat, recent, Joan Laporta.

ADVERTISEMENT
Tags: