Fotbal international

Leo Messi l-a jignit pe James Milner la meciul din Champions League! ”N-a realizat că am înțeles tot ce a spus”

26.05.2019 | 19:38
Leo Messi la jignit pe James Milner la meciul din Champions League Na realizat ca am inteles tot ce a spus

Atacantul echipei FC Barcelona, Leo Messi, a avut o ieșire în decor la meciul cu FC Liverpool din prima manșă a semifinalelor Champions League și l-a jignit pe mijlocașul James Milner. Catalanii ai fost eliminați de ”cormorani” deși câștigaseră partida tur cu 3-0. La retur, pe Anfiled Road, englezii au făcut un meci de vis și au reușit o ”remontada” de poveste impunându-se cu 4-0.

Leo Messi l-a jignit pe James Milner la meciul din Champions League

La întâlnirea de pe Camp Nou, disputată la 1 mai, Leo Messi a fost faultat destul de dur de James Milner în prima repriză, iar argentinianul a reacționat imediat și l-a jignit pe fotbalistul englez. Cotidianul britanic The Sun a scris că fără să știe că Milner cunoaște foarte bine limba spaniolă, starul argentinian i-a adresat câteva insulte printre care l-a numit și ”măgar”.

James Milner a povestit că Lionel Messi și-a continuat tirada și la pauză în drumul spre vestiare. ”Nu era fericit. Mi-a spus multe lucuri în spaniolă în timp ce mergea spre tunel, la pauză. M-a numit ‘burro’, care s-ar traduce ca măgar, dar este folosit în fotbalul spaniol și ca termen general pentru care care fac multe faulturi. L-am întrebat dacă e bine, dar nu mi-a răspuns. Nu cred că a realizat că am înțeles tot ce a spus în spaniolă”, a declarat mijlocașul de la Liverpool.

James Milner își cere scuze după ce l-a faultat păe Leo Messi
James Milner își cere scuze după ce l-a faultat păe Leo Messi

”Și-a câștigat dreptul de a spune ce vrea”

În ciuda tuturor cuvintelor grele pe care i le-a spus, James Milner a recunoscut că are un mare respect pentru Lionel Messi, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile. ”Mi-a spus că faultul pe care l-am făcut a arătat cu nu am respect. Dar în acel moment l-am lăsat în pace și am intrat la vestiare. Dar am o mare admirație pentru el. Și-a câștigat dreptul de a spune ce vrea”, a afirmat în încheiere fotbalistul englez.

Lionel Messi a fost cel mai bun jucător al meciului tur din semifinalele Champions League, reușind să marcheze două dintre cele trei goluri ale catalanilor. Însă, eliminarea Barcelonei după un incredibil 0-4 pe Anfiled Road i-a provocat o dezamăgire cruntă argentinianului, mai ales că el le promisese fanilor că va readuce trofeul pe Camp Nou. Într-o conferință de presă suținută de curând, argentinianul a dezvăluit că înfrângerea cu Liverpool a fost un dezastru total pentru el.