Fotbal international

Leo Messi, liderul Argentinei și la Pariuri Mondiale. Noul star al ”pumelor” visează să-i ”fure” titlul de golgheter

Toate speranțele Argentinei sunt puse în piciorul de aur al lui Leo Messi, iar Betano vine cu o oferă de Pariuri Mondiale pentru fanii sud-americanilor.
06.12.2022 | 20:53
Leo Messi liderul Argentinei si la Pariuri Mondiale Noul star al pumelor viseaza sai fure titlul de golgheter
Toate speranțele Argentinei sunt puse în piciorul de aur al lui Leo Messi, iar Betano vine cu o oferă de Pariuri Mondiale pentru fanii sud-americanilor. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul ”pumelor” se află într-o formă foarte bună, iar la meciul 1.000 din carieră, cel cu Australia din optimi, a reușit să marcheze primul său gol din fazele eliminatorii de la turneele finale.

Argentina lui Leo Messi, luată la bani mărunți la Pariuri Mondiale

Este clar că Leo Messi duce în spate Argentina prin golurile și pasele sale decisive, însă supremația în clasamentul golgheterilor din lot îi este pusă la îndoială de tânărul atacant Julian Alvarez. Și pentru asta, Betano a venit cu o ofertă de Pariuri Mondiale pe această temă.

ADVERTISEMENT

Messi a reușit până acum trei goluri la Cupa Mondială din Qatar, unul cu Arabia Saudită, altul cu Mexic și ultimul împotriva Australiei, care a deschis drumul Argentinei spre sferturile de finală.

Superstarul s-a instalat în fruntea clasamentului golgheterilor naționalei Argentinei în Qatar, iar Betano oferă o cotă de 1,13 pentru ca el să-și păstreze această poziție. Însă, din spate vine tare Julian Alvarez.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 22 de ani al lui Manchester City l-a scos din primul ”11” pe Lautaro Martinez, a punctat de două ori, cu Polonia și Australia, și nu ar fi exclus să-l vedem din nou la finalizare și în sfertul cu Olanda. Cine mizează că el va fi golgheterul Argentinei la CM primește de la Betano o cotă de 7,00.

Lautaro Martinez, șanse minime să se implice în lupta pentru titlul de golgheter al Argentinei

Bătălia pare că se va da între cei doi, deși argentinienii par a fi mai concentrați pe câștigarea Cupei Mondiale pentru a treia oară în istorie, decât pe trofeele individuale. Și asta pentru că ar fi ultima șansă pe Lionel Messi să-și îndeplinească visul.

ADVERTISEMENT

Câte un gol la turneul final au mai reușit Enzo Fernandez și Alexis Mac Alister. Acesta din urmă are o cotă de 20,00 la Betano pentru a fi golgheterul Argentinei la Cupa Mondială, în timp ce primul este cotat la 25,00.

Deși și-a pierdut postul de titular după ce a avut evoluții mediocre în primele două partide din faza grupelor, Lautaro Martinez este în continuare pe lista posibililor care să-l detroneze pe Messi. Vârful lui Inter Milano este văzut cu o cotă de 25,00.

ADVERTISEMENT

Betano a pus pe listă nu mai puțin de 15 jucători din lotul lui Lionel Scaloni, iar ultimul de aici este fundașul Nicolas Otamendi. Fundașul de 34 de ani de la Benfica Lisabona are o cotă imensă de 500,00.


  • Cotă BETANO pentru titlul de golgheter al Argentinei la Cupa Mondială: 50,00 este cota pentru „Angel Correa”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT