ADVERTISEMENT
Fotbal international

Leo Messi, mai aproape ca niciodată de PSG: ”Marii jucători vor fi mereu pe lista noastră”

Autor: Traian Terzian | 18.01.2021 | 18:02
Leo Messi, mai aproape ca niciodată de PSG: ”Marii jucători vor fi mereu pe lista noastră”
Superstarul Leo Messi va părăsi cel mai probabil FC Barcelona la finalul sezonului, iar directorul sportiv al clubului PSG, Leonardo, nu exclude un transfer al argentinianului pe Parc des Princes. Sursă foto: Hepta

Superstarul Leo Messi va părăsi cel mai probabil FC Barcelona la finalul sezonului, iar directorul sportiv al clubului PSG, Leonardo, nu exclude un transfer al argentinianului pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

De la 1 ianuarie, Lionel Messi este oficial liber să îşi negocieze viitorul cu cine doreşte, pentru că a intrat în ultimele şase luni de contract cu Barca.

Mai mult, presa iberică anunță că francezii vor să dea marea lovitură în vara ce urmează și, pe lângă vedeta argentiniană, ar vrea să-l transfere și pe legendarul fuundaș al celor de la Real Madrid, Sergio Ramos.

Leonardo a vorbit despre transferul la PSG al lui Leo Messi

În ciuda faptului că în ultima vreme a părut să-i facă din nou plăcere să joace pentru Barcelona, Leo Messi are șanse destul de mici să continue și din vară pe Camp Nou, iar PSG se luptă cu Manchester City pentru a obține semnătura fotbalistului sud-american.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru France Football, directorul sportiv al parizienilor, Leonardo, a vorbit și despre o aducere a lui Messi pe Parc des Princes: ”Marii jucători precum Messi vor fi mereu pe lista lui PSG. Dar acesta nu este desigur momentul să vorbim despre asta sau să visăm la asta”.

Cu toate acestea, brazilianul a lăsat loc de interpretări: ”Dar suntem așezați la masa mare a celor care urmăresc îndeaproape dosarul. De fapt, nu, nu suntem încă așezați, dar scaunul nostru este rezervat doar în caz că… Patru luni (n.r. – până la sfârșitul sezonului) în fotbal este o eternitate, mai ales în această perioadă”.

Leonardo a lămurit și problema demiterii lui Thomas Tuchel și a venirii lui Mauricio Pochettino: ”Știam, și Tuchel știa, că va fi dificil să-și reînnoiască contractul la sfârșitul sezonului. Am decis să anticipăm puțin. Nu cred că a fost o surpriză pentru Tuchel. Nu a fost prima dată când am discutat situația împreună. Poate că nu m-a mai înțeles…

ADVERTISEMENT

Cred că este important să impui un stil pe teren. Pentru că Parisul trebuie să aibă identitatea sa. Nu se întâmplă în câteva săptămâni, ci în câțiva ani. Și cred că Pochettino ne poate aduce asta într-un mod constant și în legătură cu ADN-ul clubului”.

Întrebat despre posibilele plecări ale starurilor Kylian Mbappe și Neymar, oficialul parizienilor a anunțat că le va fi făcute propuneri de prelungire a contractelor, dar a amenințat voalat că: ”Vor rămâne doar cei care vor să rămână. vor rămâne doar cei care vor să rămână”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!