Fotbal international

Leo Messi, mesaj de încurajare pentru Iker Casillas după Barcelona – Liverpool! „Îi doresc să se însănătoşească foarte curând”

02.05.2019 | 10:04
Leo Messi mesaj de incurajare pentru Iker Casillas dupa Barcelona  Liverpool Ii doresc sa se insanatoseasca foarte curand

Leo Messi i-a transmis un mesaj de încurajare lui Iker Casillas după Barcelona – Liverpool, scor 3-0. Semifinala UEFA Champions League aproape că nu a avut istoric. Catalanii s-au impus fără drept de apel și au făcut un pas uriaș pentru calificarea în ultimul act al competiției. La finalul partidei, argentinianul, poate cel mai bun jucător de pe teren, nu a uitat de situația fostului său rival.

Leo Messi, mesaj de încurajare pentru Iker Casillas după Barcelona – Liverpool!

Messi a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care și-a manifestat susținerea pentru Iker Casillas. Portarul lui FC Porto a suferit un infarct chiar în timpul unei ședințe de pregătire. Casillas a fost preluat imediat de echipa medicală, transportat de urgență la spital, acolo unde medicii au decis să-l opereze. Lui Casillas i-a fost montat un cateter pentru a facilita circulaţia bună a sângelui.

Fericit cu rezultatul din această seară. Dar încă trebuie să mergem pe Anfield, un teren foarte greu, unde Liverpool, o echipă excelentă, ne va presa din greu. Cel mai important moment al sezonului urmează şi trebuie să ţinem mai aproape ca niciodată. În final, vreau să mă folosesc de această oportunitate pentru a-i transmite o îmbrăţişare lui Iker Casillas. Îi doresc să se însănătoşească foarte curând, a scris Messi pe Instagram.

Casillas, mesaj pentru fani

Am tras o sperietură mare, dar sunt cu forţele intacte. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele trimise şi dragostea arătată”, a scris și Iker Casillas. De remarcat că goalkeeperul a evoluat preț de 16 sezoane la Real Madrid, fiind în mai multe rânduri adversar cu Leo Messi.
  • 3 trofee UEFA Champions League a câștigat Iker Casillas cu Real Madrid