Sport

Ruptură totală între vedetele de la PSG. Leo Messi și Neymar nu au fost la petrecerea lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe și-a sărbătorit în stil mare împlinirea a 23 de ani, dar de la petrecere au lipsit Leo Messi și Neymar, lucru ce arată că relația dintre marile vedete de la PSG nu este deloc una bună.
21.12.2021 | 11:48
Ruptura totala intre vedetele de la PSG Leo Messi si Neymar nu au fost la petrecerea lui Kylian Mbappe
ADVERTISEMENT

Internaționalul francez pare hotărât să nu mai rămână la Paris din vară când i se termină contractul și toate informațiile duc către un transfer la Real Madrid.

Mbappe și Messi au fost implicați în marcarea a aproape 90% din golurile echipei lui Mauricio Pochettino din octombrie încoace.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe nu i-a avut alături pe Neymar și Leo Messi de ziua sa

Pregătit să facă pasul către Real Madrid, Kylian Mbappe a ținut să sărbătorească împlinirea a 23 de ani alături de o parte dintre colegii de la PSG într-un celebru restaurant italian din capitala Franței.

Printre invitații starului francez s-au aflat Sergio Ramos, Achraf Hakimi, Juan Bernat, Keylor Navas, Marco Verratti sau Ander Herrera, iar aceștia au glumit pe seama faptului că atacantul a refuzat în mai multe rânduri prelungirea contractului cu PSG și i-au făcut cadou un tricou cu mesajul ”Mbappe 2050”.

ADVERTISEMENT

Este de remarcat faptul că între cei prezenți sunt trei jucători care au îmbrăcat echipamentul lui Real Madrid, Ramos, Navas și Hakimi, alți doi care au jucat și ei în La Liga, Herrera și Bernat, dar și Verratti despre care s-a spus în nenumărate rânduri că este dorit pe Santiago Bernabeu.

De ce nu a venit Messi la petrecere

Conform site-ului footmercato.com, de la petrecere au lispit chiar colegii din atac ai lui Kylian Mbappe, Leo Messi și Neymar, dar și căpitanul Marquinhos sau portarul Gianluigi Donnarumma.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe Neymar, acesta se recuperează în Brazilia după accidentarea la gleznă suferită în urmă cu o lună. În timp ce colegii săi îl sărbătoreau pe Mbappe, ”Ney” se afla la o strângere de fonduri la o televiziune braziliană.

Motivul absenței lui Leo Messi nu este cunoscut, dar acesta ar putea să spună în apărarea sa că nu a dorit să piardă seară cu doar 48 de ore înaintea meciului din deplasare cu Lorient, din etapa a 19-a din Ligue 1.

ADVERTISEMENT

Probleme la antrenamente cu vedetele

Chiar dacă PSG domină autoritar întrecerea internă și este în primăvara Champions League, lucrurile nu stau deloc bine în vestiar, acolo unde gesturile unor vedete au deranjat foarte mult și sunt fotbaliști care ar putea pleca din aceste motive.

Un exemplu este Neymar, care a întârziat la o întâlnire stabilită de club cu sponsorii clubului. Nebuni de furie, șefii lui PSG au vrut să-l sancționeze drastic pe brazilian, dar s-au răzgândit, temându-se că toată povestea va ajunge în presă.

Altădată, doi fotbaliști sud-americani al căror nume nu a fost dat publicității au scăpat fără sancțiuni deși au refuzat să se antreneze după o noapte agitată prin Paris. O poveste similară se țese și în jurul lui Leo Messi și a lui Leandro Paredes, care nu putut să participe la o ședință de pregătire din cauza unei așa-zise gastroenterite.

ADVERTISEMENT