Sport

Leo Messi nu mai are nicio șansă să revină la FC Barcelona. Cine se opune transferului său de la PSG

Leo Messi nu a ascuns niciodată că FC Barcelona este clubul său de suflet, iar presa a făcut scenarii pentru o revenire a sa pe Camp Nou. Doar că totul a fost în zadar.
08.11.2022 | 19:03
Leo Messi nu mai are nicio sansa sa revina la FC Barcelona Cine se opune transferului sau de la PSG
Leo Messi nu a ascuns niciodată că FC Barcelona este clubul său de suflet, iar presa a făcut scenarii pentru o revenire a sa pe Camp Nou. Doar că totul a fost în zadar. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul lui PSG este în acest moment accidentat, iar toată Argentina este cu sufletul la gură deoarece mai sunt mai puțin de două săptămâni până la startul Cupei Mondiale din Qatar.

Revenirea lui Leo Messi la FC Barcelona nu mai este de actualitate

Leo Messi a avut un prim sezon mizerabil la PSG, însă în actuala stagiune a început să strălucească tot mai tare. Șefii de pe Parc des Princes lucrează din greu pentru a încerca să-l păstreze și din vară, dar nu multe au fost vocile care au vorbit despre o întoarcere a fotbalistului la FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

Catalanii și-au rezolvat o mare parte a problemelor financiare și par că ar avea forța să-l readucă pe argentinian, mai ales că și președintele Joan Laporta a lăsat să se înțeleagă că și-ar dori ca idolul tribunelor de pe Camp Nou să revină ”acasă”.

Doar că în toată această agitație a apărut o piedică importantă. Presa spaniolă scrie că antrenorul Xavi Hernandez, care a fost mulți ani coechipier cu Messi, nu vede cu ochi buni întoarcerea atacantului și încearcă să-l convingă pe Laporta de acest fapt.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul nu crede că la 36 de ani argentinianul mai poate fi o soluție pe termen lung și, în plus, salariul acestuia ar putea destabiliza clubul, dar și vestiarul, ținând cont că mulți dintre actualii jucători ai Barcelonei au acceptat reducerile salariale pentru a ajuta gruparea.

Bernardo Silva, preferat în locul lui Messi

Mai mult, Xavi i-ar fi propus lui Joan Laporta ca în locul eforturilor de a-l readuce pe Leo Messi la Barcelona să-și canalizeze toate puterile pentru a-l transfera pe portughezul Bernardo Silva de la Manchester City.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii spanioli au scris chiar că tehnicianul catalan și-ar fi convins șeful în acest sens, iar Laporta a dat asigurări că atât timp cât staff-ul tehnic nu este încântat de revenirea lui Messi nu va face niciun pas în acest sens.

În ciuda faptului că are parte de un sezon foarte bun la PSG, argentinianul pare tot convins să nu mai continue cu campioana din Ligue 1, deși a primit deja o primă propunere de a-și prelungi contractul scadent la vară.

ADVERTISEMENT

Cum FC Barcelona pare să nu mai fie interesată de serviciile sale, opțiunea cea mai la îndemână în acest moment o reprezintă o plecare în MLS, la Inter Miami. Cert este un singur lucru. Messi a anunțat că nu va discuta despre viitorul carierei sale până după Cupa Mondială.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,22 este cota pentru „sub 3,5 goluri” la PSG – Auxerre. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT