Messi are groază de momentul retragerii: “Sper să fie cât mai târziu!”

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
03/04/2018, 10:58
Messi are groază de momentul retragerii: “Sper să fie cât mai târziu!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Leo Messi nu a jucat nici un minut în amicalele pe care naţionala Argentinei le-a susţinut în perioada de pauză competiţională stabilită de FIFA (Italia şi Spania), dar fiind prezent la Madrid cu lotul naţional, a oferit un interviu pentru revista federaţiei spaniole, interviu realizat înainte de dezastrul argentinian de pe Wanda Metropolitan, noua casă a lui Atletico Madrid, cu înfrângerea la scor de set de tenis, 6-1, administrată de Spania.

Cum visul suprem al lui Messi este să devină campion mondial cu Argentina, starul Barcelonei şi-ar dori ca finala CM din Rusia, care se desfăşoară în această vară, între 14 iunie şi 15 iulie, să se joace între Spania şi Argentina şi, bineînţeles, pumele să învingă furia roja, pentru a-şi indeplini visul. “Ar fi extraordinar, pentru că loucuiesc de mult timp în Spania, am mulţi prieteni în naţionala Spaniei şi un asemenea meci în finală ar însemna şi garanţia pentru un spectacol de mare clasă. Totul, bineînţeles, trebuie să se încheie cu victoria Argentinei!”.

Pe cine vede Messi favorite la titlu

Messi consideră că Brazilia, Germania şi Spania sunt printre favorite la titlul mondial şi speră ca Argentina să se bată şi ea pentru coroană, dar atrage atenţia că există şi alte echipe naţionale care pot produce surprize. Cel mai greu pentru el este să vorbească despre momentul încheierii carierei. “Acum mă simt excelent şi am aceeaşi foame de trofee colective şi individuale şi de a marca goluri, multe goluri. Sper ca acest moment să vină cât mai târziu, dar deja mă înfioară gândul că în mod sigur va veni şi ziua aceea.”

Închide ×