Sport

Leo Messi, onorat de Federația Argentiniană după câștigarea titlului mondial: ”Este o recunoaștere specială”. Video

Federația Argentiniană a ținut să recunoască meritele excepționale ale lui Leo Messi în câștigarea celui de-al treilea titlu mondial și l-a recompensat așa cum se cuvine.
25.03.2023 | 18:35
Leo Messi onorat de Federatia Argentiniana dupa castigarea titlului mondial Este o recunoastere speciala Video
Federația Argentiniană a ținut să recunoască meritele excepționale ale lui Leo Messi în câștigarea celui de-al treilea titlu mondial și l-a recompensat așa cum se cuvine. Sursă foto: Twitter AFA
ADVERTISEMENT

Starul ”pumelor” a reușit cu o execuție fabuloasă golul 800 în carieră la meciul amical Argentina – Panama, scor 2-0, care a însemnat prima apariție oficială a campionilor mondiali după succesul din Qatar.

După câștigarea titlului mondial, Leo Messi a fost premiat de Federația Argentiniană

Câștigarea titlului mondial l-a pus pe Leo Messi pe același piedestal cu legendarul Diego Armando Maradona, iar Federația Argentiniană de Fotbal a ținut să-l premieze într-un mod absolut neașteptat.

ADVERTISEMENT

Mai mari forului de la Buenos Aires au decis să numească centrul de antrenament din Ezeiza după fotbalistul în vârstă de 35 de ani. Vechiul nume era dat de Julio Humberto Grondona, fostul președinte al Federației Argentiniene de Fotbal.

Toate facilitățile de la baza de pregătire de la Ezeiza, inclusiv noul complex de locuințe, vor purta de acum numele de Lionel Andres Messi. Anunțul a fost făcut la o ceremonie care a avut loc chiar în cantonament.

ADVERTISEMENT

Messi, împreună cu președintele Claudio Tapia și cu selecționerul Lionel Scaloni, au dezvăluit placa care poartă numele celui care a câștigat de șapte ori Balonul de Aur. La eveniment au participat și ceilalți jucători din lot.

Messi, emoționat de gestul federalilor

Lionel Messi a fost extrem de emoționat în momentul în care a fost dezvelită placa, dar a ținut un scurt discurs în care le-a mulțumit celor care au luat această decizie și a dezvăluit că este o recunoaștere cu adevărat specială.

ADVERTISEMENT

”Vă mulțumesc, este ceva foarte emoționant pentru mine. Acum 20 de ani am venit la această bază și am simțit o energie aparte. Sunt foarte fericit. Aceasta este o recunoaștere foarte, foarte specială pentru mine”, a declarat fotbalistul.

Prezent la acțiunea naționalei Argentinei, Messi a vrut să ia masa în oraș, însă suporterii au luat la cunoștință și l-au asaltat pe superstarul lui PSG. Pentru a ajunge cu bine la destinație, jucătorul a fost înconjurat de polițiști. Majoritatea fanilor voiau o poză cu fostul fotbalist al Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Deși imaginile video arată că în jurul lui Messi se crease o adevărată nebunie, jucătorul lui PSG nu a fost deranjat, ci a fost surprins pe materialul video în timp ce le zâmbește amabil suporterilor.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,77 este cota pentru „total goluri PSG: sub 1,5” la meciul PSG – Lyon

ADVERTISEMENT
Tags: